Gebwell ja Profener yhteistyöhön

Gebwell Oy ja tallinnalainen Profener Oü ovat aloittaneet lämpöpumppuyhteistyön.

Profener maahantuo ja myy Gebwellin valmistamia Profener lämpöpumppuja Virossa. Profenerilla on 17 vuoden kokemus poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmistä ja lämpöpumpuista. Yritys asentaa lämpöpumppu- ja poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmiä koko Viron alueella ja sillä on jälleenmyyjät Tarton, Saarenmaan ja Pärnun alueella.

”Profenerin pitkä kokemus alalta vakuutti meidät, ja on hienoa saada heidät yhteistyökumppaniksi Virossa. Odotamme yhteistyötä innolla”, kommentoi Petrus Monni Gebwell Oy:ltä alkavaa yhteistyötä.

”Olemme jo jonkin aikaa etsineet uutta, vahvaa yhteistyökumppania lämpöpumppualalta. Olemme seuranneet vuosia Gebwellin kehitystä Suomen lämpöpumppumarkkinoilla ja olemme varmoja, että Gebwellillä on paras ja laadukkain lämpöpumppuvalikoima pohjoismaissa. Yhteistyö Gebwellin kanssa ja Profenerin myyntikonsepti ovat varma takuu onnistumiselle”, kertoo Aivar Paabo Profenerista.

 

 www.profener.ee

Pivaset-brändi 30 vuotta

Suomen johtava ja ainoa kotimainen alkusammutusbrändi Pivaset täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Gebwell Group valmistaa Pivaset-alkusammutustuotteet tehtaillaan Leppävirralla. Pivaset Oy:n perusti vuonna 1990 nykyisin Gebwell Groupin alkusammutustuotteiden liiketoimintajohtajana toimivan Tapani Hulkkosen vaimo Tuula Hulkkonen. Yrityksen alkutaipaleella, eli vuodesta 1990 alkaen Pivaset Oy valmisti kaukolämmönjakokeskusten sähkökeskuksia oman perheen voimin. Kolmen vuoden kuluttua Pivasetin perustamisesta Tapani Hulkkonen […]
Lue lisää "Pivaset-brändi 30 vuotta"