Gebwell MTV:n Laurin talot ohjelman yhteistyökumppanina

Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Lauri suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle.

Laurin talot -ohjelman Aleksi Valavuori, Lauri Ylönen, Elastinen ja Jarppi

Sarjassa Lauri tutustuu myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sarja vie suomalaisen katsojan kotisohvilta paikkoihin, joissa he eivät ole koskaan käyneet ja esittelee sellaisia ratkaisuja asumiseen, niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta, joista Suomessa ei ole vielä osattu edes haaveilla.

MTV Katsomossa nähdään lisäksi Laurin oma talo -niminen nettisarja, jossa seurataan 20 jakson verran Laurin oman talon rakentumista.

Taloihin Gebwell maalämpö

Kaikkiin Laurin talot -ohjelmassa ja Laurin oma talo -nettisarjassa toteutettavaan neljään taloon asennetaan Gebwell maalämpö. Qi-maalämpöpumput taloihin asentaa yhteistyökumppanimme Senera Oy.

Laurin talot -ohjelma alkaa MTV3 -kanavalla maanantaina 3.4.2017 klo 20.00 alkaen.

Sievin paloasemalla otetaan helteillä maakylmästä kaikki hyöty irti

Heinäkuussa 2018 valmistunut Sievin Paloasema sai Gebwellin kattavan maalämpöjärjestelmän käyttöönsä. Tänä kesänä kohteessa päästiin täysillä kokeilemaan maakylmän toimivuutta. Mittavan maalämpöjärjestelmän kahdella Gebwell Taurus -maalämpöpumpulla on oma SmartWeb -ohjausjärjestelmä, joka takaa huolettoman käytön ja energiatehokkaamman lämmityksen.
Lue lisää "Sievin paloasemalla otetaan helteillä maakylmästä kaikki hyöty irti"

Nurmossa peruslämpö pidetään Qi maalämpöpumpulla

Eerik Hippi päätti hankkia taloonsa vaivattoman maalämmityksen. "Olen reissutöissä ja talossa täytyy pitää peruslämpö silloinkin, kun itse en ole paikalla kotia lämmittämässä", Hippi kuvailee lämmitysjärjestelmänhankinnan syitä.
Lue lisää "Nurmossa peruslämpö pidetään Qi maalämpöpumpulla"