Nopaset pääsivät jouluksi uuden kodin lämpöön

Kun Harri Nopanen aloitti talonsa rakennuttamisen Virolahdella Klamilan kylässä keväällä 2016, oli haaveena päästä muuttamaan jouluksi uuteen kotiin. Talo ja Gebwellin maalämpöjärjestelmä valmistuivat loppusyksystä, niin että talon viimeistelytyöt pystyttiin tekemään lämpimissä sisätiloissa. Nopaset pääsivät uuden kodin lämpöön jouluksi – suunnitelmien mukaan. Talon lämmityksestä vastaa Gebwellin Qi-maalämpöpumppu.

”Kaikki porauksista asennustöihin meni juuri, kuten ennalta oli suunniteltu. Kokonaisuudessaan asiat tapahtuivat ajallaan, niin kuin oli sovittu ja urakoitsijan kanssa viestintä pelasi täysin. Mitään ongelmia ei ilmennyt asennuksien aikana”, Harri Nopanen kertoo.

Lue, miksi Harri Nopanen on tyytyväinen Gebwellin maalämpöjärjestelmään »

 

Pivaset-brändi 30 vuotta

Suomen johtava ja ainoa kotimainen alkusammutusbrändi Pivaset täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Gebwell Group valmistaa Pivaset-alkusammutustuotteet tehtaillaan Leppävirralla. Pivaset Oy:n perusti vuonna 1990 nykyisin Gebwell Groupin alkusammutustuotteiden liiketoimintajohtajana toimivan Tapani Hulkkosen vaimo Tuula Hulkkonen. Yrityksen alkutaipaleella, eli vuodesta 1990 alkaen Pivaset Oy valmisti kaukolämmönjakokeskusten sähkökeskuksia oman perheen voimin. Kolmen vuoden kuluttua Pivasetin perustamisesta Tapani Hulkkonen […]
Lue lisää "Pivaset-brändi 30 vuotta"