Osallistu arvontaan ja voit voittaa Aries-maalämpöpumpun!

Arvonta-aika on päättynyt!

Kiitämme kaikkia osallistuneita ja onnittelemme Arieksen voittanutta Riitta Keskistä Tampereelta.

 

Arvomme uutiskirjeen tilanneiden kesken huippuominaisuuksilla varustetun Gebwell Aries-invertterimaalämpöpumpun (arvo 8 885 €)! Kampanja-aika on 23.1.-30.4.2019.

Tilaa uutiskirjeemme arvontakampanjasivun kautta ja olet mukana markkinoiden edistyksellisimmän invertterimaalämpöpumpun arvonnassa.

Tule tutustumaan Aries-maalämpöpumppuun kevään messuille

Olemme mukana useilla kevään rakennusmessuilla. Esittelemme osastollamme Aries-maalämpöpumppua sekä Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellusta. Osastollamme voi myös osallistua Aries-maalämpöpumpun arvontaan.

Tervetuloa tutustumaan Aries-maalämpöpumppuun ja Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellukseen sekä osallistumaan arvontaan!

 

”Maalämpöpumpun asennus sujui kuin tanssi”

Raija Mela hankki tiensä päähän tulleen öljylämmitysjärjestelmän korvaajaksi Gebwellin maalämpöpumpun. Hän kertoo asennuksen sujuneen erittäin hyvin ja olevansa erittäin tyytyväinen maalämpöpumpun hankintaan.
Lue lisää "”Maalämpöpumpun asennus sujui kuin tanssi”"

As Oy Honkakukkula säästää maalämmöllä huikeasti

As Oy Honkakukkula on 70-luvulla valmistunut rivitaloyhtiö Ylöjärvellä. Täysin öljylämmitteiseen taloyhtiöön asennettin maalämpöjärjestelmä, jossa on Gebwellin maalämpöpumput ja varaajat. Maalämmön myötä taloyhtiö on saavuttanut huikeat vuosittaiset lämmityskustannussäästöt.
Lue lisää "As Oy Honkakukkula säästää maalämmöllä huikeasti"