Syksyn koulutuskalenteri

Järjestämme asiakkaillemme, LVI-alan ammattilaisille, sekä yhteistyökumppaneillemme erilaisia maksuttomia tuote- sekä asennus- ja huoltokoulutuksia.

Tuotekoulutuksissa tuotepäällikkömme esittelevät laitteen tekniset ominaisuudet, automatiikan sekä kouluttavat laitteen käyttöönoton.

Asennus- ja huoltokoulutuksissa käydään läpi laitteen asentaminen ja käyttöönotto sekä yleisimmät huoltotarpeet teknisen tukemme asiantuntijoiden johdolla.

Kevään asennus- ja huoltokoulutukset jouduttiin perumaan koronatilanteen takia. Syksyllä on tulossa kolme asennus- ja huoltokoulutusta, joista kaksi on omakotimaalämpöpumppuihin keskittyviä ja yksi kiinteistölämpöpumppuihin:

  • 4.8 Asennus- ja huoltokoulutus – Aries ja Qi omakotimaalämpöpumput
  • 1.9 Asennus- ja huoltokoulutus – Aries ja Qi omakotimaalämpöpumput
  • 6.10 Asennus- ja huoltokoulutus – Gebwell kiinteistölämpöpumput

Asennus- ja huoltokoulutuksissa käydään läpi laitteen asentaminen ja käyttöönotto sekä yleisimmät huoltotarpeet teknisen tukemme asiantuntijoiden johdolla.

Koulutukset pidetään tehtaallamme Leppävirralla. Seuraamme luonnollisesti koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme, mikäli koulutuksia joudutaan tilanteen muuttuessa siirtämään.

Katso tulevat koulutukset ja ilmoittaudu koulutuksiin kotisivuillamme: gebwell.fi/koulutukset

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"