Gebwell och Profener börjar samarbeta

Gebwell Ab och företaget Profener Oü i Tallinn har inlett samarbete inom värmepumpar.

Profener importerar och säljer i Estland Profener-värmepumpar som Gebwell tillverkar. Profener har 17 års erfarenhet av värmeåtervinningssystem för frånluft och värmepumpar. Företaget monterar värmepumpsystem och värmeåtervinningssystem för frånluft i hela Estland och har återförsäljare i regionerna Tartu, Ösel och Pärnu.

Profeners långa branscherfarenhet övertygade oss och det känns bra att få dem som samarbetspartner i Estland. Vi ser fram emot samarbetet med entusiasm”, säger Petrus Monni på Gebwell Oy.

Vi har redan ett tag letat efter en ny, stark samarbetspartner inom sektorn värmepumpar. Vi har i flera år följt Gebwells utveckling på den finländska marknaden för värmepumpar och vi är övertygade om att Gebwell har det bästa och högklassigaste urvalet av värmepumpar i Norden. Samarbetet med Gebwell och Profeners försäljningskoncept är en garant för att lyckas”, säger Aivar Paabo på Profener.

www.profener.ee

Vi har flyttat

Gebwell Sverige har flyttat till  S:t Göransgatan 84, 112 38 Stockholm. Varmt välkomna och hälsa på oss för fika och givande diskussioner om värme och kyla hälsar Kjell Thun, Pekka Haverinen och Thomas Lindhstorm.
Read more "Vi har flyttat"
Kaukolämpö-maalämpöhybridilämmitys kokonaistoimituksena Gebwelliltä

Hybridlösning med fjärrvärme och bergvärme som totalleverans från Gebwell

På fastigheten Backåkersvägen 15 med byggnadsår 1969 genomfördes en totalsanering och ändring av användningsändamålet. Arbetet blev klart 2016. Tidigare sköttes fastighetens uppvärmning uteslutande med fjärrvärme. I samband med saneringen förnyades även fastighetens värmesystem. I fastigheten installerades ett hybridvärmesystem med fjärrvärme och bergvärme, tillverkat och levererat av Gebwell. Gebwell levererade precis alla anordningar som behövdes till […]
Read more "Hybridlösning med fjärrvärme och bergvärme som totalleverans från Gebwell"