Onninen får ensamförsäljningsrätt till Qi-bergvärmepumpar i Finland

Två starka finländska företag, värmepumptillverkaren Gebwell Ab och Grossisten i VVS- och elbranschen Onninen Oy har avtalat om samarbete kring försäljning av Gebwell bergvärmepumpar.

Gebwell Ab ger Onninen ensamförsäljningsrätt till Qi-värmepumpsortiment i Finland med början 20.3.2017 Onninen Oy bygger ut sitt lagersortiment för Qi-värmepumpar för att omfatta alla modeller och tillbehör inom Qi-produktsortimentet. Produkterna är omedelbart tillgängliga genom Onninens distribution.

Qi-bergvärmepumpen är en högenergieffektiv [A+++] och ytterst tystgående värmepump som tagits fram framför allt med tanke på småhus.

Genom det fördjupade samarbetet med finländska Onninen söker Gebwell nya kunder, bättre synlighet och riksomfattande täckning.

Personalnytt från Gebwell Sverige AB

Dennis Jönsson har anställts i syfte att stärka säljorganisationen i södra Sverige som en led i Gebwell Ltd. satsning i Sverige. Dennis kommer senast från Alfa Laval Nordic AB där han under nio år haft varierande befattningar. Fokus för Dennis har alltid varit på fjärrvärmecentraler och värmeväxlare på den nordiska marknaden. Dennis nås på telefon […]
Läs mer "Personalnytt från Gebwell Sverige AB"