3D suunnittelija haussa

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

3D SUUNNITTELIJAA

osaksi dynaamista Saatavuus- tiimiämme. Tässä tehtävässä pääset ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön. Jos suhtaudut intohimoisesti uuden luomiseen, voi työtehtäviisi kuulua myös tuotekehitystyötä.

Tehtävä edellyttää esimerkiksi LVI- tai konetekniikan koulutusta. Voit olla joko vastavalmistunut, tai pidemmän linjan konkari – tärkeintä on, että sinulla on palava halu onnistua ja kehittyä työssäsi.

Avaimet tehtävässä menestymiseen ovat erinomaiset ATK- taidot, sekä sujuva työskentely suunnitteluohjelmistoilla (mm. AutoDesk Invertor ja Autocad). Toimit yhteistyössä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat. Toimimme globaalisti, joten englannin kielen taito on välttämättömyys.

Toivomme että olet tuloshakuinen ja tehokas, työskennellen kuitenkin pilke silmäkulmassa ja huumorin kuuluessa vakiovarusteisiisi. Arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 25.4.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus 3D Suunnittelija” osoitteeseen info@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen.

Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.

Älyä asuinkiinteistöjen lämmitykseen

Gebwellin uuden sukupolven G-Power Smart kaukolämmönjakokeskus yhdistetään pilvipalveluun, mikä mahdollistaa järjestelmän jatkuvan oppimisen ja toiminnan optimoinnin sekä etäkäytön.
Lue lisää "Älyä asuinkiinteistöjen lämmitykseen"