AHRI-sertifioidut lämmönsiirtimet kaukolämpötuotteisiimme

Me Gebwellillä olemme aina halunneet näyttää suuntaa kaukolämpöalalle tekemällä vastuullisia ja kaikkia hyödyttäviä valintoja. Seuraava askelemme on siirtyä käyttämään suorituskyvyltään varmistettuja lämmönsiirtimiä kiinteistöluokan kaukolämpötuotteissamme. Siirtymällä käyttämään AHRI-sertifioituja levylämmönsiirtimiä olemme valmiina tulevaisuuden kaukolämpöverkkojen tarpeisiin.

G-Power -mallistostamme löytyy kaukolämmön alajakokeskus omakotitaloista kerrostaloihin ja suuriin teollisuus-, liike- ja julkisiin rakennuksiin. Tutustu Gebwell G-Power-kaukolämmönjakokeskuksiin täällä. AHRI-sertifioidut siirtimet ovat saatavilla kiinteistöluokan G-Power kaukolämmönjakokeskuksiimme.

Miksi valita AHRI sertifioitu lämmönsiirrin?

AHRI-sertifioinnin yleistymisestä hyötyvät kaikki osapuolet:

  • Merkittävästi pienempi energiankulutus ja pienemmät elinkaaren aikaiset käyttökustannukset energiatehokkaan järjestelmän myötä.
  • Täyden investointiarvon turvaaminen, kun kenttäkokeiden kustannukset pienenevät ja komponenttien kapasiteettimarginaalit kasvavat.
  • Luotettava vertailu termisen hyötysuhteen ja hinta-suorituskyky-suhteen välillä, koska laskelmat on tarkistettu.
  • Varmuus tavoitetasojen saavuttamisesta virrankulutuksessa ja sisäilman hallinnassa lämmönvaihtimen kapasiteetin riittävällä mitoituksella.
  • Varmuus järjestelmän suorituskyvystä toimittajille, suunnittelijoille, urakoitsijoille ja loppukäyttäjille.
  • Energiatehokkuuteen keskittyminen edistää innovointia ja kannustaa valmistajia kehittämään entistä tehokkaampia tuotteita.
  • Luotettava tieto termisestä suorituskyvystälisää luottamusta koko toimialaan. (lähde: Alfa Laval)

Miten tunnistaa AHRI-sertifioitu siirrin?

Suunnittelija, AHRI sertifioidun lämmönsiirtimen saatte suunnittelemaanne kohteeseen lisäämällä työselostukseen tekstin: lämmönjakokeskuksen juotettujen vesi-vesi lämmönsiirrinten oltava AHRI-sertifioituja.

AHRI-siirtimet tunnistaa muun muassa teknisessä erittelyssä lämmönsiirrinten yhteydessä näkyvästä AQ -merkinnästä. AHRI-sertifioidut lämmönsiirtimet on merkattu AHRI-logolla:

 

AHRI-sertifiointi varmistaa, että lämmönsiirtimen suorituskyky on aina sitä, mitä luvataan. AHRI (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute) on kansainvälisesti toimiva, voittoa tavoittelematon järjestö, joka sertifioi neste-neste-lämmönvaihdinten suorituskykyä maailmanlaajuisesti.

AHRI LLHE (Liquid to Liquid Heat Exchangers) -sertifiointiohjelma varmistaa, että neste-neste-lämmönsiirtimen suorituskyky vastaa valmistajan ilmoitusta. Juotetuissa levylämmönsiirtimissä AHRI-sertifiointia voi soveltaa järjestelmissä, joissa ensiö- ja toisiopuolella on lämmönsiirtoaineena vesi.

Korkealaatuiset G-Power kaukolämpötuotteemme ansaitsevat parhaimman mahdollisen tunnustuksen.