Aluepäällikön paikka avoinna

Tämä paikka on täytetty, kiitos kaikille hakijoille!

 

 

Nykyisen aluepäällikön jäädessä perhevapaalle, haemme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen kaukolämpötuotteidemme myyntiin.

Myyntialueesi on Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi ja työpisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Leppävirralla tai muuten alueesi kannalta keskeisellä paikalla. Asiakkaitasi ovat LVI-urakoitsijat, LVI-tukkuliikkeet ja LVI-suunnittelijat. Tehtäväsi on tehdä tuotteitamme tunnetummaksi ja kehittää alueesi asiakkuuksia.

Sovellut joukkoomme, kun olet hyvä tyyppi, joka tulee hyvin toimeen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Osaat pitää huolta olemassa olevista asiakkaista, mutta olet kotonasi myös uusasiakashankinnassa. Järjestät mielelläsi erilaisia tapahtumia asiakkaiden kanssa. Olet etsimämme henkilö, kun olet energinen, ulospäinsuuntautunut ja myyntiorientoitunut.

Kokemus LVI- alan tuotteista ja/ tai alueesi asiakaskunnasta on eduksi. Koulutamme sinut tehtävään ja tukenasi on koko organisaation ammattitaito.

Menestyt tehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, omaat itsenäisen ja tarkan työskentelyotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn korkealaatuisten tuotteiden parissa.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi alamme parasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petrus Monni 0400 897 484 ja aluepäällikkö Hanna Kellokumpu 0400 897 139.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus maaliskuun 14. päivään mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ’Aluepäällikkö, Itä-Suomi’. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Gebwell – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen. Olemme Suomessa markkinajohtaja kaukolämpö- ja alkusammutustuotteissa, meillä on lisäksi erittäin vahva markkina-asema lämpöpumpputuotteissa.

Hyödynnämme tuotteissamme ja toiminnassamme laajasti uusimpia saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.