Aries IoT- maalämpöpumppu invertteriteknologialla herättää suurta kiinnostusta

Aries maalämpöpumppu – markkinoiden ensimmäinen aina etäyhteydessä tehtaaseen oleva invertterimaalämpöpumppu on herättänyt valtavasti kiinnostusta markkinoilla.

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen maalämpöpumppu, joka hyödyntää IoT-ohjausta ja ensimmäinen kotimainen omakotiluokan maalämpöpumppu invertteriohjauksella. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina oikealla teholla optimoiden lämmitystehon.

Lue lisää huippuominaisuuksilla varustetusta Aries invertterimaalämpöpumpusta.

Aries -maalämpöpumppu kiinnostaa

Gebwellin uranuurtaja Aries -invertterimaalämpöpumppu on herättänyt laajaa kiinnostusta markkinoilla.

Tampereella sijaitsevan paritalon asuntoihin asennettiin Ariekset.

Aries -maalämpöpumppu houkuttelee asiakkaita ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan mm. tuotteen helppokäyttöisyydellä, älykkyydellä ja energiatehokkuudella.

Kombinaatiolle, jossa yhdistyy esineiden internet (IoT-teknologia), maalämmityksen tuomat säästöt ja lämmityksen vaivattomuus, on selvästikin kysyntää lämmitysmarkkinoilla.

Tutustu Gebwell Aries-maalämpöpumppuun tarkemmin ja lataa Arieksen esite.

Invertterimaalämpöpumpun uraauurtava ratkaisu

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen pelkästään älylaitteella ohjattava maalämpöpumppu, joka helpottaa käyttäjän elämää. Gebwell Smartilla ohjattava lämmitysjärjestelmä parantaa kotisi energiatehokkuutta – automaattisesti ja aina tarpeen mukaan.

Gebwell Smart on helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymäsovellus Aries-maalämpöpumpun seurantaan ja ohjaamiseen. Ohjaat lämpöpumppua kätevästi mistä vain, sillä käyttöliittymä on aina mukanasi – sinun puhelimessasi. Jatkuva etäyhteys Gebwell Smart -pilvivalvomoon tuo huolettomuutta, koska pilvivalvomomme ammattilaiset pääsevät helposti tarkistamaan järjestelmäsi tilanteen.

Sovellus on ladattavissa pian iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteeseen.

Helteillä maaviileä parantaa asumismukavuutta

Maakylmäjärjestelmässä taloa viilennetään suoraan maaperästä otettavalla kylmällä. Maaviileä on mahdollista toteuttaa kohteissa, joissa on lämmitysmuotona maalämpö. Maaviilennysjärjestelmän asentaminen on edullisinta maalämpöasennuksen yhteydessä.
Lue lisää "Helteillä maaviileä parantaa asumismukavuutta"

As Oy Honkakukkula säästää maalämmöllä huikeasti

As Oy Honkakukkula on 70-luvulla valmistunut rivitaloyhtiö Ylöjärvellä. Täysin öljylämmitteiseen taloyhtiöön asennettin maalämpöjärjestelmä, jossa on Gebwellin maalämpöpumput ja varaajat. Maalämmön myötä taloyhtiö on saavuttanut huikeat vuosittaiset lämmityskustannussäästöt.
Lue lisää "As Oy Honkakukkula säästää maalämmöllä huikeasti"