Aries IoT- maalämpöpumppu invertteriteknologialla herättää suurta kiinnostusta

Aries maalämpöpumppu – markkinoiden ensimmäinen aina etäyhteydessä tehtaaseen oleva invertterimaalämpöpumppu on herättänyt valtavasti kiinnostusta markkinoilla.

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen maalämpöpumppu, joka hyödyntää IoT-ohjausta ja ensimmäinen kotimainen omakotiluokan maalämpöpumppu invertteriohjauksella. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina oikealla teholla optimoiden lämmitystehon.

Lue lisää huippuominaisuuksilla varustetusta Aries invertterimaalämpöpumpusta.

Aries -maalämpöpumppu kiinnostaa

Gebwellin uranuurtaja Aries -invertterimaalämpöpumppu on herättänyt laajaa kiinnostusta markkinoilla.

Tampereella sijaitsevan paritalon asuntoihin asennettiin Ariekset.

Aries -maalämpöpumppu houkuttelee asiakkaita ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan mm. tuotteen helppokäyttöisyydellä, älykkyydellä ja energiatehokkuudella.

Kombinaatiolle, jossa yhdistyy esineiden internet (IoT-teknologia), maalämmityksen tuomat säästöt ja lämmityksen vaivattomuus, on selvästikin kysyntää lämmitysmarkkinoilla.

Tutustu Gebwell Aries-maalämpöpumppuun tarkemmin ja lataa Arieksen esite.

Invertterimaalämpöpumpun uraauurtava ratkaisu

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen pelkästään älylaitteella ohjattava maalämpöpumppu, joka helpottaa käyttäjän elämää. Gebwell Smartilla ohjattava lämmitysjärjestelmä parantaa kotisi energiatehokkuutta – automaattisesti ja aina tarpeen mukaan.

Gebwell Smart on helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymäsovellus Aries-maalämpöpumpun seurantaan ja ohjaamiseen. Ohjaat lämpöpumppua kätevästi mistä vain, sillä käyttöliittymä on aina mukanasi – sinun puhelimessasi. Jatkuva etäyhteys Gebwell Smart -pilvivalvomoon tuo huolettomuutta, koska pilvivalvomomme ammattilaiset pääsevät helposti tarkistamaan järjestelmäsi tilanteen.

Sovellus on ladattavissa pian iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteeseen.