Espoolaisen kerrostalon lämmityskulut kolmannekseen poistoilman lämmöntalteenotolla

Asunto-osakeyhtiö Soukanmetsän kerrostalokiinteistössä on yhteensä 96 asuntoa.

Kiinteistön linjasaneerauksen yhteydessä päätettiin uusia myös lämmitysjärjestelmä. Asuntojen kylpyhuoneisiin ja saunatiloihin asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys, jota lämmitetään lämmön talteenoton avulla. Lämmöntalteenottojärjestelmään kuuluu katolle sijoitettu lämmön talteenottolaite, joka kerää lämpöenergian talteen ilmanvaihdon poistoilmasta. Lämmönkeruuliuosputkisto kuljettaa lämpöenergian tekniseen tilaan sijoitetuille neljälle isolle Gebwell-lämpöpumpulle.

Lue miten nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin ja kuinka asukkaat ovat hyötyneet alentuneista lämmityskustannuksista. Siirry artikkeliin»

 
As Oy Soukanmetsän kiinteistössä on 96 asuinhuoneistoa
As Oy Soukanmetsän kiinteistössä on 96 asuinhuoneistoa

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"