Gebwell Aries – maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu

Olemme lanseeranneet täysin uudenlaisen, esineiden internetiä hyödyntävän maalämpöpumpun, jota etäohjataan mobiilisovelluksella. Aries-maalämpöpumppu on aina langattomasti yhteydessä Gebwell Smart-pilvivalvomoon, joka seuraa laitteen toimintaa. Käyttäjä voi itse ohjata laitetta helpon mobiilisovelluksen ja lämpöpumpun luoman langattoman lähiverkon kautta.

Aina etäyhteydessä Gebwell Smart -pilvivalvomoon

Gebwell Aries -maalämpöpumpun koko käyttöliittymä toimii Gebwell Smart -mobiilisovelluksessa. Lämpöpumppuun sisäänrakennettu Wi-Fi muodostaa automaattisesti lähiverkon ja käyttäjän mobiililaite toimii lämmitysjärjestelmän helppokäyttöisenä ohjauspaneelina. Asennus ei vaadi verkkolaitteita tai -kaapeleita.

Gebwell Aries on tehtaalla valmiiksi linkitetty Gebwell Smart -pilvivalvomoon, joten pumppu on koko ajan Gebwellin etäohjauksessa. Etäohjaus tuo käyttäjälle huolettoman käyttökokemuksen ja tehtaan teknisen tuen laitteen käyttöön. Gebwell Smart -pilvivalvomossa nähdään kunkin laitteen tila reaaliajassa, mikä on täysin uutta lämpöpumppujen teknisen tuen palvelukentässä.

IoT-teknologia kerää Arieksen antureiden mittaamaa dataa Gebwell Smart -pilvivalvomoon langattomasti. Pilvipalvelu mahdollistaa käyttäjälle Gebwell Aries -maalämpöpumpun etäohjauksen ja seurannan Gebwell Smart -mobiilisovelluksella paikasta riippumatta.

Kerättyä käyttötietoa analysoimalla voidaan maalämpöpumpun ohjaukseen luoda tulevaisuudessa ennakoivia malleja, joilla lämmitystä pystytään optimoimaan ja ennakoimaan järjestelmän huoltotarpeet.

Jalostettua dataa, kuten yleisimmin käytettyjä lämpötilakäyriä, voidaan yhdistää paikalliseen säätietoon, jolloin on mahdollista luoda reaaliajassa muutoksiin reagoivia älykkäitä toimintoja käyttökohteen mukaan.

Ensimmäinen Suomessa valmistettu invertterilämpöpumppu

Gebwellin Aries on ensimmäinen  Suomessa valmistettu invertteriohjattu omakotiluokan maalämpöpumppu. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina oikealla teholla optimoiden lämmitystehon. Toisin sanoen Gebwell Arieksen kierroslukuohjatun kompressorin teho säätyy kiinteistön tehontarpeen mukaan. Lämpöpumpun teho kasvaa tai pienenee lämmitystarpeen mukaan.

Gebwell Aries  –  ensimmäinen kotimainen IoT-ohjattava invertterimaalämpöpumppu

  • Maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu.
  • Ensimmäinen Suomessa valmistettu omakotiluokan invertterimaalämpöpumppu.
  • Etäohjaus mobiilisovelluksella pumpun itse luomassa lähiverkossa.
  • IoT-ohjaus: jatkuva etäyhteys lämpöpumppujen toimintaa seuraavaan Gebwell Smart -pilvivalvomoon.
  • Lämpöpumpun data tallentuu Gebwell Smart -pilveen, mikä mahdollistaa laitteen etäkäytön Gebwell Smart -mobiilisovelluksella.
  • Teknologia perustuu Siemensin tietoturvalliseen Mindsphere IoT -pilveen.
  • Invertteriohjattu kompressori optimoi järjestelmän lämmitystehoa.
  • Energialuokka A+++; tutustu laitteen teknisiin tietoihin täällä.
  • Suunniteltu Suomessa, valmistettu Leppävirralla.

Aries -maalämpöpumppua ohjataan älylaitteeseen ladattavalla helppokäyttöisellä Gebwell Smart -sovelluksella.

Lisätietoja Gebwell Aries-invertterimaalämpöpumpusta myynnistämme:

Kysy lisää myyjiltämme

Heikki Immonen

Etelä- ja Kaakkois-Suomi
Puh. 0400 897 287

Juha Liukkonen

Itä- ja Pohjois-Suomi
Puh 0400 897 302

Tero Karhula ja Gebwellin Qi-maalämpöpumppu

94 % käyttäjistä suosittelisi Gebwelliä muillekin

Gebwell haluaa pitää asiakkaansa tyytyväisinä ja siksi tutkimme jatkuvasti asiakkaidemme kokemuksia tuotteistamme ja palveluistamme. Tuoreen käyttäjäkyselyn mukaan meillä on todistetusti hyvin tyytyväisiä asiakkaita, jotka voisivat suositella maalämpöpumppujamme muillekin.
Lue lisää "94 % käyttäjistä suosittelisi Gebwelliä muillekin"

Invertteriohjauksella tehoa tarpeen mukaan

Gebwellin Aries-maalämpöpumppu on ensimmäinen kotimainen invertterimaalämpöpumppu. Mutta mitä invertteri tarkoittaa, miksi maalämpöpumpussa on invertteriohjaus ja mitkä ovat invertterin edut?
Lue lisää "Invertteriohjauksella tehoa tarpeen mukaan"