Gebwell Aries on haastajiaan monipuolisempi invertterimaalämpöpumppu

Gebwell on jo vuosia tehnyt pioneerityötä maalämmön ammattikohteissa kehittäen uusia teknologisia ratkaisuja. Suuren mittakaavan maalämpöprojekteissa käytetyt teknologiat on viimeinkin niputettu yhteen omakotitalomittakaavan maalämpöpumppuun, Gebwell Ariekseen. Gebwellin Aries-invertterimaalämpöpumppu on ennennäkemättömän helppokäyttöinen, kustannustehokas ja älykäs. Kierroslukuohjattu invertteriteknologia, IoT, langaton etäyhteys ja mobiilikäyttöliittymä – niistä on Gebwell Aries tehty!

Tämän päivän lämpöpumppujen hyötysuhdevaatimuksiin vastaa hyvin invertteriteknologiaa hyödyntävä maalämpöpumppu, jonka toiminta perustuu kierroslukuohjattuun kompressoriin. Invertteriohjattu laite huomioi lämpötilamuutokset sekä käyttöveden kulutuksen ja mukauttaa toimintaansa sen mukaan automaattisesti. Tämä vähentää energiankulutusta ja pienentää oleellisesti pumpun käyttökustannuksia – optimoiden vuosihyötysuhdetta.

Gebwell Aries on ensimmäinen Suomessa valmistettu invertterimaalämpöpumppu. Uraauurtava tuote on valmistettu Leppävirralla, kuten muutkin Gebwellin lämpöpumput. Muut kotimaan markkinoiden invertterimaalämpöpumput ovat ulkomaista tekoa.

Ominaisuuksien vertailu – kotimaan markkinoiden invertterimaalämpöpumput

Etäyhteys vakiona Langaton etäyhteys/valmis 3G-yhteys vakiona Käyttöliittymä älypuhelimessa Sisäanturi vakiona Kattavat palvelut pilvivalvomossa
Gebwell Aries x x x x x
Markkinajohtaja x tietyin rajoituksin,  vaatii oman internetyhteyden Pörssisähköohjaus
Haastaja 1 x vaatii oman internetyhteyden
Haastaja 2 x vaatii oman internetyhteyden

Langaton etäyhteys vakiona

Lämpöpumppujen yleistynyt etäohjaus vaatii toimiakseen etäyhteyden tietoverkkoon. Etäyhteys löytyy nykyään vakiona uusimmista invertterimaalämpöpumpuista, mutta ainoastaan Gebwell Aries käyttää langatonta verkkoyhteyttä. Turhat verkon asennukset ja verkkokaapeleiden kytkennät voidaan siis unohtaa Gebwell Arieksen myötä.

Mm. kotimaan markkinoiden johtavassa invertterimaalämpöpumpussa etäohjaus vaatii verkkokaapelin ja asennuksen, eikä siinä ole langatonta yhteyttä vakiona.

 

Gebwell Arieksen helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymä kulkee aina mukanasi.

Markkinoiden helppokäyttöisin maalämpöpumpun käyttöliittymä

Gebwell Aries -maalämpöpumpussa käyttöliittymä on kokonaisuudessaan käyttäjän mobiililaitteessa. Taskussa mukana kulkeva Gebwell Smart -ohjaus on valikoiltaan selkeä ja toiminnoiltaan helppokäyttöinen. Gebwell Smart -sovelluksessa on havainnolliset käyttöliittymänäkymät, joiden avulla mm. käyttöveden, menoveden tai huoneilman lämpötilan säätäminen käy helposti ja nopeasti.

Älylaitteeseen ladattavalla käyttöliittymäsovelluksella voidaan seurata ja säätää lämpöpumppua langattoman lähiverkon kautta. Käyttöliittymä voidaan ladata Android- ja iOS-älylaitteisiin.

Kattavat pilvipalvelut maalämpöpumpun käyttäjän tukena

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu. Gebwellin tuotekehitys on ottanut rohkean askeleen, jota muiden maalämpöpumppujen kehittäjät eivät vielä ole tajunneet ottaa – esineiden internetin hyödyntämisen.
Esineiden internet eli IoT yhdistää fyysiset laitteet digitaaliseen maailmaan ja käsittelee tietoa pilvipalvelussa, joka mahdollistaa käyttöliittymäsovellusten kuten Gebwell Smartin käytön. Gebwell Smart -mobiilisovellus pohjautuu teknologialtaan tietoturvalliseen Siemens Mindsphere -pilvipalveluun.

Gebwell Aries on jatkuvasti etäyhteydessä Gebwell Smart -pilvivalvomoon, jossa pumppua voidaan etävalvoa ja -ohjata. Mahdollisissa häiriötilanteissa pilvivalvomossa nähdään pumpun tila ja teknistä tukea voidaan antaa etänä. Pilvipalvelun myötä pumpun omistaja voi ulkoistaa pumpun valvonnan ja säädön Gebwell Smart -pilvivalvomolle.

 

Gebwell Aries -invertterimaalämpöpumppu on yhdistelmä uusimpia teknologioita.
Gebwell Aries – yhdistelmä uusimpia teknologioita.

Lyömättömien ominaisuuksien invertterimaalämpöpumppu

Sisätilojen lämpötilan seuranta on oleellista lämpöpumpun invertteriohjauksen kannalta ja tämä on luonnollisesti huomioitu Gebwell Aries -maalämpöpumpun varustelussa. Useimpiin kotimaan markkinoilla käytetyimpiin maalämpöpumppuihin voidaan liittää lisälaitteeksi huonelämpötilaa mittaava sisäanturi. Gebwell Arieksessa huoneanturi on vakiona.

Myös melun hallinta on toteutettu erinomaisesti Gebwellin uutuuspumpussa. Gebwell Aries voidaan sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen, koska se on melutasoltaan hyvin hiljainen, kuten muutkin Gebwellin maalämpöpumput. Gebwell Aries on ääniteholtaan vain 34-43 dB.

Kaiken kaikkiaan Gebwellin kotimainen uutuus vaikuttaa olevan tällä hetkellä ominaisuuksiltaan edistyksellisin ja kilpailukykyisin invertteriohjattu maalämpöpumppu. Langattoman tiedonsiirron ja IoT-teknologian mukanaan tuoma helppokäyttöisyys, invertteriteknologian mahdollistama energiansäästö ja tuotteen kotimaisuus tekevät Gebwell Arieksesta markkinoiden halutuimman maalämpöpumpun suomalaisiin omakotitaloihin.

 

 

Gebwell Aries – ensimmäinen kotimainen IoT-ohjattava invertterimaalämpöpumppu:

  • Maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu.
  • Ensimmäinen Suomessa valmistettu omakotiluokan invertterimaalämpöpumppu.
  • Tietoturvallinen Wi-Fi-yhteys ilman erillisiä verkkolaitteita tai -kaapeleita.
  • Käyttöliittymänä markkinoiden helppokäyttöisin mobiilisovellus.
  • Jatkuva etäyhteys Gebwell Smart -pilvivalvomoon.
  • Teknologia perustuu Siemensin tietoturvalliseen Mindsphere IoT-pilveen.
  • Energialuokka A+++. Tutustu laitteen teknisiin tietoihin.
  • Suunniteltu Suomessa, valmistettu Leppävirralla.

Tutustu Gebwell Ariekseen tuotesivulla »