Gebwell ja Profener yhteistyöhön

Gebwell Oy ja tallinnalainen Profener Oü ovat aloittaneet lämpöpumppuyhteistyön.

Profener maahantuo ja myy Gebwellin valmistamia Profener lämpöpumppuja Virossa. Profenerilla on 17 vuoden kokemus poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmistä ja lämpöpumpuista. Yritys asentaa lämpöpumppu- ja poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmiä koko Viron alueella ja sillä on jälleenmyyjät Tarton, Saarenmaan ja Pärnun alueella.

”Profenerin pitkä kokemus alalta vakuutti meidät, ja on hienoa saada heidät yhteistyökumppaniksi Virossa. Odotamme yhteistyötä innolla”, kommentoi Petrus Monni Gebwell Oy:ltä alkavaa yhteistyötä.

”Olemme jo jonkin aikaa etsineet uutta, vahvaa yhteistyökumppania lämpöpumppualalta. Olemme seuranneet vuosia Gebwellin kehitystä Suomen lämpöpumppumarkkinoilla ja olemme varmoja, että Gebwellillä on paras ja laadukkain lämpöpumppuvalikoima pohjoismaissa. Yhteistyö Gebwellin kanssa ja Profenerin myyntikonsepti ovat varma takuu onnistumiselle”, kertoo Aivar Paabo Profenerista.

 

 www.profener.ee

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"