Gebwell-jälleenmyyjä kertoo – 6 askelta Aries-maalämpöpumpun hankintaan

Näsin Vesijohtoliike Oy on Pirkanmaalla sijaitseva perheyritys, jonka vankan osaamisen taustalla on 60 vuoden LVI-alan kokemus. Yritys tarjoaa sekä yksityisille että yrityksille urakointipalveluita, erilaisia lämmitysjärjestelmiä ja niiden asennuksia sekä myös huoltoja ja korjauksia. Näsin Vesijohtoliike Oy on ollut menestyksekkäästi Gebwellin maalämpöpumppujen jälleenmyyjänä jo 4 vuotta.

”Gebwellin kanssa on miellyttävää ja erittäin helppoa tehdä yhteistyötä. Jos tarvitsemme apua joidenkin teknisten asioiden selvittämiseen, saamme nopeasti tarvittavat vastaukset Gebwellin asiantuntijoilta. Yhteistyömme on ollut hyvin positiivista ja luotettavaa”, kertoo Näsin Vesijohtoliike Oy:n myyntipäällikkö Henri Koivunen.

Gebwellin maalämpöpumppuprojekteissa Näsin Vesijohtoliike hoitaa kokonaisvaltaisesti projektin alusta loppuun asti myyntiprosessista asennuspalveluun Tampereen alueella.

Millainen on Gebwellin jälleenmyyjien tyypillinen Aries-maalämpöpumpun myynti- ja asennusprosessi?  

1. Yhteydenotto

Mikäli asiakas haluaa ottaa yhteyttä myyjään, se tapahtuu Gebwellin sivuston yhteydenottolomakkeella, jälleenmyyjän kotisivujen kautta tai puhelimitse.

2. Uudiskohde vai saneerauskohde?

Jotta jälleenmyyjä voisi tarjota asiakkaalle sopivan maalämpöpumpun, on ensisijaisesti selvitettävä, minkä tyyppinen kohde on kyseessä. Jos kyse on saneerauskohteesta, niin jälleenmyyjä käy tutustumassa omakotitaloon paikan päällä. Mikäli maalämpöjärjestelmä halutaan asentaa uudiskohteeseen, tapahtuu se tarjouspyynnön ja talon energiatodistuksen toimituksen kautta.

Asiakkaan tarpeet ja toiveet maalämpöjärjestelmään liittyen otetaan aina huomioon. Jälleenmyyjä käy asiakkaan kanssa koko maalämpöprosessin perusteellisesti lävitse ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

3. Tutustu Aries-maalämpöpumppuun liikkeessä

Jälleenmyyjä lähettää asiakkaan toimittamien tietojen mukaan maalämpöpumpputarjouksen. Näsin Vesijohtoliikkeessä asiakas voi käydä myös paikan päällä tutustumassa Aries-maalämpöpumppuun.  

”Asiakkaita kiinnostaa tietää muun muassa, minkä näköinen Aries on ja miten hiljainen se on. Viimeksi mainitusta haluaisin sanoa, että jopa rakennuksen ilmastoinnista kuuluu isompi kohina kuin Aries-maalämpöpumpusta”, Henri Koivunen naurahtaa ja jatkaa: ”Se, että Aries on todella hiljainen, on sen parhaimpia etuja.”

4. Tarjouksen hyväksyntä ja maalämpökaivon porauslupa

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, tehdään virallinen kauppasopimus. Sen jälkeen jälleenmyyjä auttaa asiakasta saneerauskohteen maalämpökaivon porausluvan hakemisessa.

”Pääsääntöisesti hoidamme luvanhakuprosessin alusta loppuun asiakkaan puolesta, sillä luvanhaun kysymyksiin on useimmiten aika hankalaa vastata. Asiakkaalle on helpompaa, jos ammattilainen hoitaa asian”, kertoo Koivunen.

Koivunen muistuttaa, että maalämpökaivon porausluvan myöntämisajat vaihtelevat kunnittain.

Kun lupa on myönnetty, jälleenmyyjä sopii asiakkaan kanssa sopivan ajankohdan vanhan lämpöjärjestelmän purkuun ja uuden maalämpöjärjestelmän asentamiseen.

5. Maalämpöpumpun asennus

Maalämpöpumpun asennus uudiskohteeseen tapahtuu noin 6 – 12 kk:n jälkeen kaupanteosta silloin, kun omakotitalon tekniset tilat on saatu valmiiksi ja asennuskuntoon.

Jos kyse on saneerauskohteesta, onnistuu maalämpöpumpun asennus parhaassa tapauksessa muutaman viikon päästä kaupanteosta. Mikäli porausluvansaanti viivästyy, kaupanteosta maalämpöpumpun asennukseen voi mennä jopa 2 kuukautta.

6. Gebwell Aries -maalämpöpumpun käyttöönotto ja etävalvonta

Maalämpöpumpun asennuksen jälkeen asiakkaalle järjestetään käyttöönotto.

”Isona etuna asiakkaille on Aries-maalämpöpumpun sisäänrakennettu langaton etäyhteys, joka helpottaa käyttäjän elämää merkittävästi. Jatkuva etäyhteys pilvivalvomoon mahdollistaa sen, että Gebwellin ammattilaiset pääsevät tarkistamaan helposti järjestelmän tilanteen. Tämä tuo asiakkaille huolettomuutta”, Koivunen toteaa.

Miksi kannattaa valita Aries-maalämpöpumppu?

”Suosittelemme suomalaista omakotiluokan Gebwell Aries -invertterimaalämpöpumppua asiakkaillemme sen huippuominaisuuksien vuoksi. Monet asiakkaat tuntevatkin jo Gebwellin Arieksen ja toivovat sen pääsääntöisesti uudiskohteisiin. Uusien omakotitalojen energiatarve on pienempi verrattuna vanhoihin taloihin, ja Aries-invertterimaalämpöpumpun lämmitysteho osuu sopivasti sellaisiin kohteisiin”, Henri Koivunen sanoo ja jatkaa:

”Meidän asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä Arieksen toimintaan. He arvostavat asennuksen sujuvuutta sekä Aries-maalämpöpumpun helppokäyttöisyyttä. Se, että Ariesta voi ohjata, seurata ja säätää etäyhteyden kautta, on iso etu asiakkaille.”

Näiden kuuden askelten jälkeen pääset nauttimaan helposta lämmityksestä omakotitalossasi! Aloita sinäkin ensimmäisestä askeleesta ja lähetä tarjouspyyntö maalämpöratkaisusta >>