Gebwell MTV:n Laurin talot ohjelman yhteistyökumppanina

Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Lauri suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle.

Laurin talot -ohjelman Aleksi Valavuori, Lauri Ylönen, Elastinen ja Jarppi

Sarjassa Lauri tutustuu myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sarja vie suomalaisen katsojan kotisohvilta paikkoihin, joissa he eivät ole koskaan käyneet ja esittelee sellaisia ratkaisuja asumiseen, niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta, joista Suomessa ei ole vielä osattu edes haaveilla.

MTV Katsomossa nähdään lisäksi Laurin oma talo -niminen nettisarja, jossa seurataan 20 jakson verran Laurin oman talon rakentumista.

Taloihin Gebwell maalämpö

Kaikkiin Laurin talot -ohjelmassa ja Laurin oma talo -nettisarjassa toteutettavaan neljään taloon asennetaan Gebwell maalämpö. Qi-maalämpöpumput taloihin asentaa yhteistyökumppanimme Senera Oy.

Laurin talot -ohjelma alkaa MTV3 -kanavalla maanantaina 3.4.2017 klo 20.00 alkaen.

Energiatehokas maaviileä lisää asumismukavuutta kesäkaudella

Maalämmityksen valinneissa talouksissa ei tarvitse tänäkään kesänä kärvistellä helteen kuumentamassa sisäilmassa, koska maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää sisäilman viilentämiseen. Omakotitalon ja suuremmankin kiinteistön maaviilennys on ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä tapa parantaa asumismukavuutta hiostavilla helteillä. Viileys nousee maalämpökaivosta Maaviilennys on toimintaperiaatteeltaan varsin yksinkertainen prosessi. Maalämpökaivon lämmönkeruuputkistossa oleva neste kiertää kiertovesipumpun avulla viilennyskonvektoriin. Keruupiirin viilennyslinjasta saatava maaliuos luovuttaa viileyttä […]
Lue lisää "Energiatehokas maaviileä lisää asumismukavuutta kesäkaudella"