Gebwell Oy:n uusi Teknologiatiimi nostaa tuotekehityksen uudelle tasolle

Tuotekehitys on aina ollut vahva osa- alue Gebwell Oy:n tekemisessä. Nyt tuotekehitys on saanut tuulta purjeisiinsa lisää uuden Teknologiatiimin myötä. Uudessa Teknologiajohtajan tehtävässä syyskuun alussa aloittaneen Tarmo Hatusen johdolla Teknologiatiimistä on muokkautumassa vankka osaamiskeskus, jonka suojissa kehitetään puhtaampaa tulevaisuutta meille kaikille.

Kysyimme Tarmolta ajatuksia ja tunnelmia ensimmäisiltä Gebwell -viikoiltaan;

Ensimmäiset vauhdikkaat kaksi viikkoa takana ja hienosti on koko Gebwellin tiimi ottanut minut vastaan! Minulle on nopeasti syntynyt tosi lämmin ja luottavainen olo Gebwellin tekemiseen! Ihmiset ovat tosi osaavia ja sitoutuneita ammattilaisia, ja myös aitoja omia itsejään, mikä on tärkeää luottamuksen ja luontevan tekemisen osalta, kun asioita viedään yhdessä eteenpäin. Nämä asiat tulevat myös hyvin esille meidän uudessa brändi-ilmeessä ja materiaalissa, eli se miten me yhdessä ihmisinä vaikutamme ja luomme osaltamme puhtaampaa tulevaisuutta maailmaan huipputeknologioiden avulla.

Olen päässyt nopeasti keskeisimpien teknologian kehitysprojektien pariin ja viemään näitä osaltani eteenpäin. Mikä hienoa, paljon on myös talon sisällä uusia ideoita ja ajatuksia, joilla varmasti saadaan tuotteitamme ja palveluitamme entistä enemmän asiakaslähtöisiksi ja myös kilpailukykyisemmiksi.

Yhtenä tärkeänä tehtävänä on tietysti ollut uuden teknologiatiimin organisointi. Kymmenhenkinen asiantunteva teknologiatiimimme vastaa yrityksen teknologiasta, teknologiastrategiasta ja sen mukaisesta tuotehallinnasta ja -kehityksestä. Tiimimme muodostuu teknologian tuotepäälliköistä, jotka johtavat ja kehittävät tuotteitamme, sekä katsovat myös pidemmällä aikajänteellä nykyisten ja tulevien tuotteidemme päälle tuote- ja teknologiastrategian kautta. Kullakin päätuotteellamme on nimetty tuotepäällikkö ja nythän haemmekin lämpöpumpputuoteperheelle tuotepäällikköä, joka tulee osaltaan vahvistamaan tiimiä myös asiakas-, tuotanto- ja palvelurajapinnassa.

Lisäksi keskeinen teknologiatiimin osa on tuotesuunnittelu, joka vastaa siitä, että saamme pitkälle vakioidut tuotteemme myynnistä tuotannon kautta asiakkaillemme nopeasti ja laadukkaasti.

Liity mukaan ja hae tästä mukaan tulevaisuudentekijäksi

Lue lisää ”Tuotekehitys on se, millä valloitamme maailmaa”