Gebwellille uusi toimitusjohtaja omista riveistä – Tuure Stenberg jättäytyy sivuun operatiivisista tehtävistä

Ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistuneen Gebwellin toimitusjohtaja vaihtuu. Kahdeksan vuotta yhtiötä johtanut Tuure Stenberg jättää yhtiön, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yrityksen varatoimitusjohtaja Janne Rahunen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.

– Kiitän Tuurea hyvin tehdystä työstä. Hänen johdollaan Gebwell on kasvanut leppävirtalaisesta autotallista merkittäväksi eurooppalaiseksi toimijaksi energiatekniikan toimialalla. Yritys on hyvässä kunnossa, mutta katsoimme yhtiön jatkuvan ja aktiivisen kehittämisen vaativan nyt uutta energiaa ja uusia näkökulmia”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Timo Hulkkonen toimitusjohtajan vaihtumista.

Stenbergin lähdön syyt liittyvät hänen ja muun hallituksen välisiin strategisiin näkemyseroihin, eikä niitä kommentoida yrityksestä sen enempää. Stenberg jatkaa yrityksen osaomistajana.

Rahunen tarttuu ruoriin heti

Uusi toimitusjohtaja Janne Rahunen on ollut Gebwellin palveluksessa koko yrityksen historian ajan toimien osto-, talous- ja varatoimitusjohtajana. Näin siirtymäajalle ei ole tarvetta, vaan hän pystyy aloittamaan uudessa tehtävässä heti.

– Lämmin kiitos Tuurelle kaikista yhteisistä vuosista Gebwellillä. Hänen tekemänsä työn pohjalta on hyvä jatkaa yrityksen kehittämistä. Omalla osaamisellani haluan varmistaa, että jatkamme edelleen kasvupolulla panostamalla kumppaniverkoston toiminnan vahvistamiseen, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä tuotteiden korkeaan laatuun, Rahunen linjaa.

Vuonna 2005 perustetun Gebwellin pääkonttori sijaitsee Leppävirralla, jossa suunnitellaan ja valmistetaan sen kaikki tuotteet. Lisäksi yrityksellä on tytäryhtiöt Puolassa ja Ruotsissa. Yrityksen vuoden 2020 liikevaihto oli noin 36 miljoonaa ja liiketulos 2 miljoonaa euroa.