Gebwellille yhteistyösopimus Kastellin kanssa

Kastelli

Suomen ostetuin talopakettien toimittaja Kastelli luottaa Gebwellin nykyaikaisiin lämmitysratkaisuihin. Gebwell toimittaa Kastellin valmistaloihin sekä maalämpöpumput että kaukolämmönjakokeskukset.

 

Suomen suurin talotoimittaja luottaa Gebwellin maalämpöön

Gebwell on jatkanut yhteistyösopimustaan Suomen suurimman talotoimittajan, Kastellin, ja sen tytäryhtiön Terawattin kanssa. Kaikkiin Kastellin maalämmöllä lämpiäviin valmistaloihin tulee jatkossakin Gebwell-maalämpöjärjestelmä. Maalämmöllä lämpiäviin taloihin Gebwell toimittaa sekä maalämpöpumpun että porakaivon.

”Yhteistyö Kastellin ja Gebwellin välillä on alkanut jo vuonna 2012 ja jatkuu nyt entistä tiiviimpänä, sekä maalämpö- että kaukolämpöratkaisujen osalta. On hienoa, että Suomen suurin talotoimittaja luottaa meihin”, sanoo Gebwellin myyntijohtaja Petrus Monni.

Joustavaa yhteistyötä ja nokkelaa tuotekehitystä

Urakoitsijana Kastellin ja Gebwellin yhteisissä kohteissa toimivan Terawattin tuotantopäällikkö Timo Mäenpää on ollut Gebwellin kanssa tiiviisti tekemisissä jo muutaman vuoden ajan, ja pitää yhteistyössä tärkeinä asioina erityisesti joustavuutta ja nokkeluutta.

”Yhteistyö on sujunut hyvin. Gebwellin kanssa asiat menevät eteenpäin niin kuin on sovittu, ja se tuo meidän työhömme helppoutta”, Mäenpää toteaa.

”Gebwellillä kuunnellaan asiakasta ja tehdään tuotekehitystyötä asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos me mietimme uutta tuotetta, he lähtevät heti ideoimaan ja tekemään sitä”, heittää Mäenpää esimerkkinä.

Kastellilla arvostetaan Gebwellin maalämmön kokonaistoimitusta

Kuten sopimuksen jatkaminen kertoo, myös Kastellilla on oltu tyytyväisiä yhteistyöhön Gebwellin kanssa.

”Arvostamme sitä, että samalla sopimuksella on pystytty hoitamaan kaivonporaus ja pumpun mitoitus sekä toimitus. Se, että meillä on yksi kokonaistoimittaja koko maalämpöratkaisulle, helpottaa paljon”, kertoo Tero Kivioja Kastellilta.

Kastellilla on huomattu, että Gebwell on toimijana sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni.

”Olemme todenneet Gebwellin joustavaksi toimittajaksi, jolloin esimerkiksi asennusta helpottavien komponenttien ja tuotteiden kehittäminen on sujunut hyvin”, Kivioja sanoo.

”Meille on tietysti tärkeää myös Gebwellin kotimaisuus, toimitusvarmuus ja luotettavuus”, Kivioja lisää.