Gebwellin maalämpöpumput Onnisen valikoimiin

Suomen johtava LVI-tukku Onninen Oy on ottanut Gebwellin maalämpöpumput valikoimiinsa edustamaan kotimaista lämpöpumppuosaamista.

Yhteistyöllä lisää näkyvyyttä Gebwellille

Onninen Oy on ottanut valikoimiinsa Gebwellin maalämpöpumput. Onninen on yksi johtavista Itämeren ja Skandinavian alueen materiaali- ja tietovirtapalveluja tarjoavista yrityksistä, ja sen liikevaihto on yli 1,5 miljardia euroa.

Neuvottelut yhteistyöstä käytiin tämän kevään aikana, ja nyt Gebwellin tuotteita löytyy jo Onnisen varastoista. Gebwellille sopimus Onnisen kanssa on hyvä kanava saada maalämpöpumpuille entistäkin parempaa näkyvyyttä ja saatavuutta.

– Lähdimme yhteistyöhön Onnisen kanssa, koska halusimme saada maalämpöpumppujamme laajemmin esille. Onninen on Suomen suurin LVI-tukku, jolla on suuret panostukset lämmityslaitekaupassa. Olemme ainoa kotimainen maalämpövalmistaja, joka Onnisen hyllyiltä löytyy, kertoo Gebwellin myyntijohtaja Petrus Monni.

Gebwellin tuotteista Onnisen valikoimiin tulevat Qi-, T2- ja Gemini-sarjan maalämpöpumput, käyttövedenlämmittimet sekä tietyt maalämpöpumppujen lisävarusteet.

Kotimaisuus valttina maalämpöpumpuissa

Onnisella lähtökohta yhteistyölle Gebwellin kanssa oli laadukkaan, kotimaisen lämpöpumppuvalmistajan saaminen yhteistyökumppaniksi.

– Meillä on runsas valikoima erimaalaisia tuotteita, mutta tähän asti meiltä on puuttunut kotimainen lämpöpumpputoimittaja. Gebwellissä meidät vakuutti heidän myyntiorganisaationsa toimivuus ja dynaamisuus. Gebwell on myös laitetoimittajana joustava ja heillä kuunnellaan kentältä tulevia toiveita, perustelee Arto Koivisto Onninen Oy:stä.

– Tärkeää on tietysti sekin, että Gebwellin tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita, yksinkertaisia asentaa ja niillä on 5 vuoden tehdastakuu, Koivisto lisää.

– Kuten Gebwellkin, olemme hyvin sitoutuneita yhteistyöhön. Haluamme tehdä suomalaista lämpöpumppuosaamista tunnetuksi kotimaassamme.