Haemme assistenttia After Sales- tiimiin

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

ASSISTENTTIA After Sales tiimiin

Gebwell After Sales- tiimissä työskentelee joukko ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkaille lämmityslaitteiden teknistä tukea ja huoltoa valtakunnallisesti.

Vastaat yhdessä kollegasi kanssa puhelinvaihteen hoitamisesta, asiakasyhteydenottojen kirjaamisesta ja asiakastietojen ylläpidosta. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaidemme kanssa, joten sinun tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, sekä tietoteknisiä taitoja.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa ja suhtaudut innolla uusiin haasteisiin.

Tehtävä alkaa 6 kuukauden mittaisena määräaikaisena työsuhteena.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mikko Ahlfors +358 40 0897 297

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoisen hakemus CV:n kanssa 19.03.2023 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Assistentti, After Sales” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi .

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Työllistämme suomessa 200 henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2020 36 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!