Haemme huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle

Ympäristöystävälliset lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kehittyvät koko ajan. Tule mukaan toimintaamme ja ole mukana mahdollistamassa vihreää siirtymää, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea. Ympärilläsi toimii innovatiivinen asiantuntijatiimi, työnantajana on kasvava ja kansainvälinen organisaatio.

Haemme tiimiimme nyt huoltoasentajaa Uudenmaan tai Varsinais- Suomen alueelta.

Huoltoasentajana olet lämpöpumppujen moniosaaja ja toimit osana Teknologia & Aftersales organisaatiota. Päivittäinen työsi on itsenäistä, mutta taustalla ja tukenasi on huumorintajuinen ja lämminhenkinen tiimimme. Työtehtäviisi kuuluu niin käytössä olevien laitteiden huoltoja, kuin uusien laitteiden asentamista ja käyttöönottoa. Pidät myös tarvittaessa asiakkaillemme laitteiden käyttöönottokoulutuksia.

Toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta lämpöpumppujen asennuksesta tai huollosta. Tarvitset myös kylmäalan muodollisen pätevyydet ja nykyaikaisia IT- taitoja. Me puolestamme koulutamme sinut tehtävään ja annamme kattavan perehdytyksen Gebwell- tuotteisiin!

Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta Uudenmaalla ja/tai Varsinais- Suomessa ja niiden lähikunnissa.

Luonteeltasi olet luotettava ja vastuuntuntoinen ammattilainen, joka nauttii monipuolisesta ja liikkuvasta työstä. Suhtaudut uusiin haasteisiin innolla ja haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa. Koska toimit asiakkaidemme toimitiloissa ja olet tiiviisti tekemisissä niin asiakkaidemme kuin Gebwellin sisäisen tiimin kanssa, tehtävä edellyttää myös hyviä sosiaalisia taitoja ja positiivista asiakaspalveluasennetta!

Tuemme onnistumistasi huolehtimalla, että käytössäsi on modernit ja laadukkaat työvälineet aina työkaluista huoltoautoon. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle varman työnantajan sekä kasvuyrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet – vaikka maailmalla tapahtuu mitä, aina tarvitaan lämmitystä ja jäähdytystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Hae tehtävään tämän linkin kautta 26.11.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!