Haemme huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle

Ympäristöystävälliset lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kehittyvät koko ajan. Tule mukaan toimintaamme ja ole mukana mahdollistamassa vihreää siirtymää, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea. Ympärilläsi toimii innovatiivinen asiantuntijatiimi, työnantajana on kasvava ja kansainvälinen organisaatio.

Haemme tiimiimme nyt huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle

Huoltoasentajana olet lämpöpumppujen moniosaaja ja toimit osana Teknologia & Aftersales organisaatiota. Päivittäinen työsi on itsenäistä, mutta taustalla ja tukenasi on huumorintajuinen ja lämminhenkinen tiimimme. Työtehtäviisi kuuluu niin käytössä olevien laitteiden huoltoja, kuin uusien laitteiden asentamista ja käyttöönottoa. Pidät myös tarvittaessa asiakkaillemme laitteiden käyttöönottokoulutuksia.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta lämpöpumppujen asennuksesta tai huollosta. Tarvitset tehtävän hoitamisessa yli 3 kg kylmäainepätevyyden, vähintään S3 pätevyyden ja nykyaikaiset IT- taitdot. Me puolestamme koulutamme sinut tehtävään ja annamme kattavan perehdytyksen Gebwell- tuotteisiin!

Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta Uudenmaalla ja/tai Varsinais- Suomessa ja niiden lähikunnissa.

Luonteeltasi olet luotettava ja vastuuntuntoinen ammattilainen, joka nauttii monipuolisesta ja liikkuvasta työstä. Suhtaudut uusiin haasteisiin innolla ja haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa. Koska toimit asiakkaidemme toimitiloissa ja olet tiiviisti tekemisissä niin asiakkaidemme kuin Gebwellin sisäisen tiimin kanssa, tehtävä edellyttää myös hyviä sosiaalisia taitoja ja positiivista asiakaspalveluasennetta!

Tuemme onnistumistasi huolehtimalla, että käytössäsi on modernit ja laadukkaat työvälineet aina työkaluista huoltoautoon. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle varman työnantajan sekä kasvuyrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet – vaikka maailmalla tapahtuu mitä, aina tarvitaan lämmitystä ja jäähdytystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Puumalainen +358 40 149 3123

Hae tehtävään tämän linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Psssst.. Tutustu tekninen tuki ja huolto -tiimiimme täällä 👍