Haemme huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle

Haemme pääkaupunkiseudulle lisävahvistusta osaksi organisaatiomme AfterSales- tiimiä.

GEBWELL HUOLTOASENTAJA on lämpöpumppujen moniosaaja, joka vastaa Gebwell lämmityslaitteiden kentällä tehtävistä huoltotöistä ja käyttöönotoista.

Olet osa tehtaan AfterSales-organisaatiota. Vastaat Etelä-Suomen alueella tehtävistä kenttätöistä, joita ohjataan tehtaalta. Kohteissa työskentelet itsenäisesti. Käytettävissäsi on tehtaan ja AfterSales-organisaation tekninen tuki ja tietotaito.

Edellytämme aiempaa kokemusta lämpöpumppujen huollosta, sekä kylmäalan asentajan pätevyyttä. Perehdytämme tarkemmin Gebwell- tuotteiden ominaisuuksiin. Hyvät asiakaspalvelutaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa, suhtaudut innolla uusiin haasteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Titta Pastinen +358 20 1230 859 alkaen 24.1.2022.

Mikko Ahlfors +358 40 0897 297

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 30.01.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Gebwell Huoltoasentaja” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Työllistämme suomessa 200 henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2020 36 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!