Haemme huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle

Haemme pääkaupunkiseudulle lisävahvistusta osaksi organisaatiomme Elinkaaripalveluiden tiimiä.

GEBWELL HUOLTOASENTAJA on lämpöpumppujen moniosaaja, joka vastaa Gebwell lämmityslaitteiden kentällä tehtävistä huoltotöistä ja käyttöönotoista.

Olet osa tehtaan Elinkaaripalveluiden organisaatiota. Vastaat Etelä-Suomen alueella tehtävistä kenttätöistä, joita ohjataan tehtaalta. Kohteissa työskentelet itsenäisesti. Käytettävissäsi on tehtaan ja Elinkaaripalveluiden organisaation tekninen tuki ja tietotaito.

Edellytämme aiempaa kokemusta lämpöpumppujen huollosta, sekä kylmäalan asentajan pätevyyttä. Perehdytämme tarkemmin Gebwell- tuotteiden ominaisuuksiin. Hyvät asiakaspalvelutaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa ja suhtaudut innolla uusiin haasteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Titta Pastinen +358 20 1230 859 ja Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Hae meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa 15.10.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Huoltoasentaja” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!