Haemme teknistä asiantuntijaa – Gebwell Smart Etävalvomo

Haemme asiakaspalveluhenkiseen porukkaamme lisävahvistusta osaksi organisaatiomme Elinkaaripalveluiden tiimiä.

TEKNINEN ASIANTUNTIJA, Gebwell Smart Etävalvomo

Vastuullasi on Gebwell Smart etävalvomoon liitettyjen lämmitysratkaisujen seuranta ja uusien kohteiden määrittäminen. Tuotat asiakkaille raportointia järjestelmän toiminnasta ja saavutetusta energian säästöstä. Asiantuntijana optimoit asiakkaidemme lämmitysjärjestelmien toimintaa sekä tuotat asiakkaillemme kehitysehdotuksia.

Tehtävä on asiakaspalvelutyötä, jossa hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät. Toimit osana tiimiä, joka tarjoaa tuotteiden teknistä tukea.

Ongelmanratkaisukyvyn lisäksi tehtävässä tarvitaan järjestelmällistä työotetta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Aikaisempi kokemuksesi kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien toiminnasta ja lämpöpumpputekniikasta on ehdottomaksi eduksi.

Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen ovat välttämättömyys, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Voit hoitaa tehtäviäsi joko toimitiloissamme Leppävirralla, Kuopiossa tai etänä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa, suhtaudut innolla uusiin haasteisiin sekä omaat erinomaiset asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Titta Pastinen +358 20 1230 859 ja Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Hae meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa 2.10.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tekninen asiantuntija” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!