Haemme tuotantosihteeriä

 

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme tuotannon tiimiimme

TUOTANTOSIHTEERIÄ

Työskentelet asiakasrajapinnassa yhdessä tuotannonsuunnittelun kanssa ja varmistat toimituksiin liittyvän tiedonkulun asiakkaan ja tehtaan välillä. Keräät myös asiakaspalautetta toteutuneista toimituksista.

Olet päivittäin yhteydessä asiakkaidemme, sekä yrityksen suunnittelu-, myynti-, tuotanto- ja varasto- toimintojen kanssa, joten hyvät yhteistyökyvyt ja asiakaspalveluhenkisyys ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tehtävän hoitamiseen tarvitset excel- osaamista, sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen ovat välttämättömyys, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Paldanius +358 50 303 7730.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemus CV:n kanssa 20.11.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Tuotantosihteeri” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi .

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!