Haussa tekninen asiantuntija nimikehallintaan

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Meitä on yhteensä jo yli 200 gebwelliläistä, liity sinäkin joukkoomme!

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA NIMIKEHALLINTAAN

osaksi organisaation Saatavuus- tiimiä. Tehtävänäsi on työskennellä toiminnanohjausjärjestelmän nimiketietojen ja tuoterakenteiden parissa, sekä toimia tuotannonsuunnittelun tukena ja lomatuuraajana. Tuotannonsuunnittelun tehtävänä on aikatauluttaa myytyjä projekteja tuotantosuunnitelmaan toimitusaikataulujen varmistamiseksi. Molemmissa rooleissa kommunikoit itsenäisesti organisaation sisällä eri osastoille.

Edellytämme tehtävään sopivaa teknillistä tai kaupallista AMK- tason koulutusta, esim. Insinööri, tuotantotalous. Voit olla myös vastavalmistunut, sillä aiempaa työkokemusta ei vaadita. Tärkeintä on, että sinulla on palava halu oppia uutta ja reipas asenne työhön. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja osaat toimia ihmisten kanssa luontevasti. Olet järjestelmällinen, mutta myös joustat tarvittaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 14.6.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Nimikehallinta” osoitteeseen info@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!