Haussa Tekninen ostaja ja tekninen asiantuntija nimikehallintaan

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Meitä on yhteensä jo yli 200 gebwelliläistä, liity sinäkin joukkoomme!

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

TEKNISTÄ OSTAJAA

osaksi organisaation Saatavuus- tiimiä. Työssäsi tilaat komponentteja projektikohtaisten määrittelyjen perusteella ja käsittelet toiminnanohjausjärjestelmän hankintaehdotuksia. Olet päivittäin yhteydessä niin kotimaisten, kuin ulkomaistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. Lähetät ostotilaukset toimittajille ja hoidat tilausten seurannan. Ylläpidät tuotetietoja toiminnanohjausjärjestelmässä, käsittelet tuotereklamaatiot toimittajille ja osallistut toimittajaneuvotteluihin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. teknillistä tai kaupallista AMK- tason koulutusta tai vastaavaa työtehtävissä hankittua kokemusta. Osaat käyttää yleisimpiä MS Officen ohjelmia, ja sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja tunnet LVI- alan termistöä ja komponentteja. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämättömyys työtehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.3.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tekninen Ostaja” info@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA NIMIKEHALLINTAAN

osaksi organisaation Saatavuus- tiimiä. Tehtävänäsi on työskennellä toiminnanohjausjärjestelmän nimiketietojen ja tuoterakenteiden parissa, sekä toimia tuotannonsuunnittelun tukena ja lomatuuraajana. Tuotannonsuunnittelun tehtävänä on aikatauluttaa myytyjä projekteja tuotantosuunnitelmaan toimitusaikataulujen varmistamiseksi. Molemmissa rooleissa kommunikoit itsenäisesti organisaation sisällä eri osastoille.

Edellytämme tehtävään sopivaa teknillistä tai kaupallista AMK- tason koulutusta, esim. Insinööri, tuotantotalous. Aiempaa työkokemusta ei vaadita, tärkeintä että sinulla on palava halu oppia uutta ja reipas asenne työhön sekä omaat hyvät yhteistyötaidot ja osaat toimia ihmisten kanssa luontevasti. Olet järjestelmällinen, mutta myös joustat tarvittaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.3.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Nimikehallinta” osoitteeseen info@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!