Haussa tuotannon työntekijä

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme mag-, tig- ja/ tai mig -hitsaustaitoa, kokemus pyörittäjän käytöstä on suotavaa. Kuvan lukutaito / LVI-kaavioiden lukutaito on eduksi. Olethan myös valmis tekemään työtä kahdessa vuorossa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet aloitekykyinen ja kysyt jatkuvasti itseltäsi mitä voisimme tehdä tehokkaammin tai paremmin. Olethan myös oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös kiireisenä aikana. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja osaat toimia ihmisten kanssa luontevasti. Olet järjestelmällinen, mutta myös joustat tarvittaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tom Hotti +358 400 897 141

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tuotannon työntekijä” osoitteeseen info@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Meitä on yhteensä jo yli 200 gebwelliläistä, liity sinäkin joukkoomme!