Huh hellettä – Aries-maalämpöpumpun ostajalle viilennyskonvektori kaupan päälle!

Ennätyslämpimän kesän vuoksi tarjoamme raikasta sisäilmaa ja helpotusta helteeseen nopeimmille Aries-maalämpöpumpun tilaajille!

Elokuussa annamme 50 ensimmäiselle Aries-invertterimaalämpöpumpun ostajalle kaupan päälle 971 € arvoisen Gebwell Cool -viilennyskonvektorin! Tyylikäs ja tehokas Gebwell Cool -viilennyskonvektori on ylivoimainen täsmäase läkähdyttävää hellettä vastaan.

 

Tehokas ja hiljainen Gebwell Cool -viilennyskonvektori

 • Maalämpöjärjestelmän lähes ilmainen jäähdytysenergia saadaan hyödynnettyä järkevästi viilennyskonvektorilla.
 • Seinämallinen, tyylikäs ja hiljainen laite.
 • Tehokas ilmanvirtaus, max 500 m3/h.
 • Soveltuu koti- ja toimistokäyttöön.
 • Helposti puhdistettava, uudelleenkäytettävä ilmansuodatin.
 • Varustettu langattomalla kaukosäätimellä ja On/Off-ajastimella.
 • Ohjelmavalinnat: automaattinen, jäähdytys, lämmitys, tuuletus ja kosteudenpoisto.

Gebwellin tarjouskampanja on voimassa tästä päivästä lähtien, kestäen 31.8.2018 saakka. Huomaathan, että viilennyskonvektoreita on tarjolla 50 kappaleen rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Pyydä lähimmältä Gebwell-jälleenmyyjältäsi tarjous kotimaisesta Aries-maalämpöpumpusta ja hyödynnä nopean tilaajan viilennyskonvektorietu!

 

Aries ­– invertterimaalämpöpumppu huippuominaisuuksin

 • Vakiona sisäänrakennettu langaton etäyhteys, jolla järjestelmä yhteydessä Gebwell Smart -pilvivalvomon tekniseen tukeen.
 • Helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymä, Gebwell Smart, joka ladataan älypuhelimeen.
 • Sovellus on jatkuvasti kehittyvä ohjelma, johon on tulossa useita erilaisia lisäpalveluita, jotka parantavat asumismukavuutta ja tuovat lisäsäästöjä.
 • Ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa.
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Leppävirralla.
 • 5 vuoden takuu.

Lue lisää Aries-maalämpöpumpusta »

 

Kampanjan säännöt:

Gebwell Cool viilennyskonvektori kaupan päälle -kampanja koskee Suomeen toimitettavia Aries-maalämpöpumppuja. Konvektorin saa kaupan päälle 50 ensimmäistä elokuun loppuun mennessä Aries-maalämpöpumpun tilannutta asiakasta. Myös jo tilatut, mutta vielä toimittamattomat Aries-maalämpöpumput oikeuttavat viilennyskonvektoriin. Viilennyskonvektorit toimitetaan siinä järjestyksessä, kun Aries-maalämpöpumpun ostosta tulee ilmoitus Gebwell Oy:lle.

Gebwell Smart -ympäristö – maalämmön digitaalinen maailma

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen maalämpöpumppu, joka hyödyntää IoT-teknologiaa. Esineiden internet mahdollistaa maalämpöpumpun seuraamisen ja ohjaamisen paikasta riippumatta. Pilvipalvelut, pumpun luoma langaton etäyhteys ja mobiilikäyttöliittymä muodostavat älykkään Gebwell Smart -ympäristön.
Lue lisää "Gebwell Smart -ympäristö – maalämmön digitaalinen maailma"
Harri Nopanen on tyytyväinen vaivattomaan sekä hiljaiseen Gebwellin Qi-maalämpöpumppuun.

Nopaset pääsivät jouluksi uuden kodin lämpöön

Kun Harri Nopanen aloitti talonsa rakennuttamisen Virolahdella Klamilan kylässä keväällä 2016, oli haaveena päästä muuttamaan jouluksi uuteen kotiin. Talo ja Gebwellin maalämpöjärjestelmä valmistuivat loppusyksystä, niin että talon viimeistelytyöt pystyttiin tekemään lämpimissä sisätiloissa.
Lue lisää "Nopaset pääsivät jouluksi uuden kodin lämpöön"