Käytämme lämpökaivoissamme etanolipohjaista maalämpönestettä

Yle uutisoi eilen valitettavasta tapauksesta, jossa joillekin maalämpökaivojen toimittajille oli myyty metanolipohjaista lämmönsiirtonestettä etanolipohjaisen sijasta vuosina 2012-2015, lue Yle:n artikkeli tästä.

Gebwell Oy ja vuodesta 2014 alkaen Gebwell Oy:n alihankkijat ovat aina käyttäneet lämpökaivoissa etanolipohjaista Altian Naturettia ja Telkon TELKO Ground maalämpönestettä. Pohjois-Suomessa joissakin kaivoissa on käytetty myös E-Therm KBS Bio maalämpönestettä.

– Altian Naturet tuotesivu
– TELKO Ground käyttöturvallisuustiedote

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"