Käytämme lämpökaivoissamme etanolipohjaista maalämpönestettä

Yle uutisoi eilen valitettavasta tapauksesta, jossa joillekin maalämpökaivojen toimittajille oli myyty metanolipohjaista lämmönsiirtonestettä etanolipohjaisen sijasta vuosina 2012-2015, lue Yle:n artikkeli tästä.

Gebwell Oy ja vuodesta 2014 alkaen Gebwell Oy:n alihankkijat ovat aina käyttäneet lämpökaivoissa etanolipohjaista Altian Naturettia ja Telkon TELKO Ground maalämpönestettä. Pohjois-Suomessa joissakin kaivoissa on käytetty myös E-Therm KBS Bio maalämpönestettä.

– Altian Naturet tuotesivu
– TELKO Ground käyttöturvallisuustiedote

Gebwellille yhteistyösopimus Kastellin kanssa

Suomen ostetuin talopakettien toimittaja Kastelli luottaa Gebwellin nykyaikaisiin lämmitysratkaisuihin. Gebwell toimittaa Kastellin valmistaloihin sekä maalämpöpumput että kaukolämmönjakokeskukset.
Lue lisää "Gebwellille yhteistyösopimus Kastellin kanssa"

Kiitos FinnBuild messukävijöille!

FinnBuild messut ovat ohi ja tapahtuma oli jälleen menestys. Messuilla kävi yhteensä yli 25 000 vierailijaa ja meidänkin osastolla kävi kuhina. Kiitos kaikille osastollamme vierailleille. Hienoa, että teiltä löytyi aikaa tutustua tuoteuutuuksiimme ja vaihtaa kuulumiset! Nähdään taas samoissa merkeissä! [ngg src=”galleries” display=”basic_slideshow”]  
Lue lisää "Kiitos FinnBuild messukävijöille!"