Keijo Anttila on aloittanut Gebwell Oy:n toimitusjohtajana

Keijo Anttila aloitti Gebwell Groupin toimitusjohtajana 1. huhtikuuta.

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta ja haasteesta, jonka Gebwell vahvana energia-alan toimijana tarjoaa. Yritys on tiukasti juurtunut Leppävirralle ja samalla sillä on merkittävä kasvupotentiaali, jota on kiehtovaa lähteä toteuttamaan”, Keijo Anttila kertoo.

Gebwellin kasvu on viime vuosina perustunut vankkaan kotimaan markkinaan. Jatkossa yrityksen tavoitteena on kasvaa myös kansainvälisesti. Anttilalla on yli kahden vuosikymmenen laaja-alainen kokemus erilaisten yritysten johtotehtävistä. Anttila tuo Gebwellille arvokasta asiantuntemusta erityisesti kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä tuotannon ja myynnin johtamisesta monikulttuurisissa ympäristöissä.

”Yrityksen tulevaisuus vihreän siirtymän ja energiamurroksen keskiössä näyttää todella lupaavalta.  Mahdollisuus johtaa tällaista innovatiivista ja kestävää yritystä kansainvälisille markkinoille on todella inspiroivaa. Uskon vahvasti siihen, että voimme olla merkittävä tekijä kestävän kehityksen edistämisessä Euroopassa ja maailmanlaajuisestikin. Yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa meillä on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti tulevaisuuteen ja tehdä konkreettisia tekoja kestävän huomisen puolesta,” hän jatkaa.

Keijon tavoittaa puhelimitse numerosta 0400 673 156 ja sähköpostitse keijo.anttila(at)gebwell.fi.