Kesäharjoittelija markkinointiin ja viestintään

Tämä paikka on täytetty, kiitos kaikille hakijoille!

Oletko ulospäin suuntautunut somenatiivi, nautit valo- ja videokuvaamisesta ja esiinnyt mielelläsi myös itse kameran edessä?

Tehtäviisi markkinoinnin ja viestinnän kesäharjoittelijana kuuluu muun muassa video- ja valokuvaus, sisällöntuotanto, sometus sekä muita markkinointiin liittyviä tehtäviä. Saat hoidettavaksesi some -tilimme, joille tuotat mielenkiintoista sisältöä ideoinnista toteutukseen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi erilaisten opasvideoiden tekeminen yrityksemme ja asiakkaidemme käyttöön. Työskentelet yhteistyössä markkinointipäällikkömme kanssa.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö kesäkuusta elokuuhun.

Haemme henkilöä, jolla on ns. kynä hallussa ja visuaalista silmää. Valo- ja videokuvaus kännykällä on jokapäiväistä elämääsi ja osaat hyödyntää sosiaalista mediaa monipuolisesti. Olet oma-aloitteinen, idearikas ja rohkea somettaja. Tehtävä soveltuu esimerkiksi media-alan tai audiovisuaalisen viestinnän opiskelijalle. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, ja itsenäinenkin sisältöjen tuottaminen on sinulle luontevaa.

Tarjoamme sinulle hauskan ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset ideoimaan ja kokeilemaan sekä osallistumaan somesisällön suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Lähetä hakemus ja CV 15.5 mennessä otsikolla ”Markkinoinnin ja viestinnän kesäharjoittelija” osoitteeseen info@gebwell.fi. Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi, sosiaalisen median linkkisi sekä linkin esittelyvideoon itsestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saima Havukainen puh 0400 897 791.

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen.

Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.