Meillä on työpaikkoja avoinna

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla. Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen. Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia, saatavilla olevia teknologioita.  Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.

Haemme tehtaillemme Leppävirralle työtekijöitä erilaisiin tuotantotehtäviin:

Hitsaustaitoinen tuotantotyöntekijä putkisto- ja ohutlevyhitsaustöihin

Hitsaustaitoinen tuotantotyöntekijä energiavaraajien kokoonpanotyöhön

Sähkötyötaitoinen tuotantotyöntekijä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa. Tehtävien kuvaukset ja vaatimukset kerrottu alempana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Olli Koponen, tavoitat hänet numerosta +358 40 897 492. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

HITSAUSTAITOINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ putkisto- ja ohutlevyhitsaustöihin

Tehtävä edellyttää MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden putkien hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava. Aiempi kokemus pyörittäjän käytöstä sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä helpottaa LVI- kuvien lukutaito. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.8.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Hitsaaja, putkisto- ja ohutlevy” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

HITSAUSTAITOINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ energiavaraajien kokoonpanotyöhön

Tehtävä edellyttää MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden terästen hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Työtehtävä sisältää käsin hitsausta, hitsausrobotin operaattoritehtäviä, sekä varaajien vaippojen mankelointia. Hitsausrobotin käyttö ei vaadi ohjelmointiosaamista. Sekä hitsausrobotin että mankelin käyttö koulutetaan työnantaja toimesta.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava sekä piirustusten lukutaito. Myös muu kokemus hitsaustyöstä, sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.8.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Hitsaaja, energiavaraajat” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

SÄHKÖTYÖTAITOINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat sähköohjauskeskusten valmistus ja asennus, maalämpöpumppujen testaaminen ja käyttöönottotoimenpiteet tehdastiloissa.

Tehtävä edellyttää sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa. Aiempi kokemus alan töistä katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta, sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.8.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tuotantotyöntekijä, sähkötyö” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi