Nopaset pääsivät jouluksi uuden kodin lämpöön

Kun Harri Nopanen aloitti talonsa rakennuttamisen Virolahdella Klamilan kylässä keväällä 2016, oli haaveena päästä muuttamaan jouluksi uuteen kotiin. Talo ja Gebwellin maalämpöjärjestelmä valmistuivat loppusyksystä, niin että talon viimeistelytyöt pystyttiin tekemään lämpimissä sisätiloissa. Nopaset pääsivät uuden kodin lämpöön jouluksi – suunnitelmien mukaan. Talon lämmityksestä vastaa Gebwellin Qi-maalämpöpumppu.

”Kaikki porauksista asennustöihin meni juuri, kuten ennalta oli suunniteltu. Kokonaisuudessaan asiat tapahtuivat ajallaan, niin kuin oli sovittu ja urakoitsijan kanssa viestintä pelasi täysin. Mitään ongelmia ei ilmennyt asennuksien aikana”, Harri Nopanen kertoo.

Lue, miksi Harri Nopanen on tyytyväinen Gebwellin maalämpöjärjestelmään »

 

Toimiiko maalämpöpumppuni oikein? – Useimmin kysytyt kysymykset maalämpölaitteiston häiriötilanteissa

Teknisten laitteiden viat yleensä ilmaantuvat varoittamatta – eikä maalämpölaitteisto tee tässäkään poikkeusta. Maalämpölaitteiston häiriöt ilmenevät monesti yllättävinä lämmönjakelun häiriöinä, mutta myös erilaisina laitteiden antamina hälytyksinä. Epäiletkö, että maalämpölaitteessasi on jotain vialla? Katso ensin nämä useimmin kysytyt kysymykset – vastaus voi löytyä alta! Tässä artikkelissa käydään läpi ohjeita, joita Gebwellin huolto antaa maalämpölaitteiston yleisimpiin vikatilanteisiin.   […]
Lue lisää "Toimiiko maalämpöpumppuni oikein? – Useimmin kysytyt kysymykset maalämpölaitteiston häiriötilanteissa"