Nordbygg messut Tukholmassa

Nordbygg on Euroopan suurin ja tärkein rakennusteollisuuden tapahtuma. Vuoden 2016 messuille osallistui yli 900 näytteilleasettajaa yli 30 maasta esitellen jännittäviä innovaatioita, älykkäitä ratkaisuja ja uusia ideoita.

Mekin olemme jälleen mukana Nordbygg-messuilla. Osastollamme esillä G-Power kaukolämmönjakokeskuksia ja lämpöpumppuja eri koko luokan kiinteistöihin sekä Pivaset alkusammutustuotteita.

Lämpimästi tervetuloa osastolle A25:10 tutustumaan Gebwellin tuotteisiin ja tervehtimään meitä!

Rekisteröidy tästä ja pääset veloituksetta messuille. Rekisteröityessä syötä koodi: nordbygg18

 

Energiatehokas maaviileä lisää asumismukavuutta kesäkaudella

Maalämmityksen valinneissa talouksissa ei tarvitse tänäkään kesänä kärvistellä helteen kuumentamassa sisäilmassa, koska maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää sisäilman viilentämiseen. Omakotitalon ja suuremmankin kiinteistön maaviilennys on ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä tapa parantaa asumismukavuutta hiostavilla helteillä. Viileys nousee maalämpökaivosta Maaviilennys on toimintaperiaatteeltaan varsin yksinkertainen prosessi. Maalämpökaivon lämmönkeruuputkistossa oleva neste kiertää kiertovesipumpun avulla viilennyskonvektoriin. Keruupiirin viilennyslinjasta saatava maaliuos luovuttaa viileyttä […]
Lue lisää "Energiatehokas maaviileä lisää asumismukavuutta kesäkaudella"