Osallistu arvontaan ja voit voittaa Aries-maalämpöpumpun!

Arvonta-aika on päättynyt!

Kiitämme kaikkia osallistuneita ja onnittelemme Arieksen voittanutta Riitta Keskistä Tampereelta.

 

Arvomme uutiskirjeen tilanneiden kesken huippuominaisuuksilla varustetun Gebwell Aries-invertterimaalämpöpumpun (arvo 8 885 €)! Kampanja-aika on 23.1.-30.4.2019.

Tilaa uutiskirjeemme arvontakampanjasivun kautta ja olet mukana markkinoiden edistyksellisimmän invertterimaalämpöpumpun arvonnassa.

Tule tutustumaan Aries-maalämpöpumppuun kevään messuille

Olemme mukana useilla kevään rakennusmessuilla. Esittelemme osastollamme Aries-maalämpöpumppua sekä Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellusta. Osastollamme voi myös osallistua Aries-maalämpöpumpun arvontaan.

Tervetuloa tutustumaan Aries-maalämpöpumppuun ja Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellukseen sekä osallistumaan arvontaan!

 

Gebwellille yhteistyösopimus Kastellin kanssa

Suomen ostetuin talopakettien toimittaja Kastelli luottaa Gebwellin nykyaikaisiin lämmitysratkaisuihin. Gebwell toimittaa Kastellin valmistaloihin sekä maalämpöpumput että kaukolämmönjakokeskukset.
Lue lisää "Gebwellille yhteistyösopimus Kastellin kanssa"
Pasi Hytönen ja Qi 6 -maalämpöpumppu

Maalämmöllä kustannustehokas lattialämmitys uudiskohteeseen

Pasi Hytönen valitsi taloonsa maalämmön jo rakennusvaiheessa. Maalämpöjärjestelmän asennus sujui huomaamatta talon rakennuksen ohessa. Hytösen mukaan Gebwellin Qi-maalämpöpumpun käyttö on ollut vaivatonta. Nelihenkinen perhe on päässyt nauttimaan kodissaan tasaisesta ja edullisesta maalämmöstä.
Lue lisää "Maalämmöllä kustannustehokas lattialämmitys uudiskohteeseen"