Palvelukoti Kotivalli hyödyntää hiljaista Taurus-maalämpöjärjestelmää

Sipoossa sijaitseva Palvelukoti Kotivalli lämmittää 4 500 m2 kokoisen kiinteistönsä maasta ja ilmasta saatavalla täysin uusiutuvalla energialla huomattavasti edullisemmin kuin vanhalla polttoaineeseen perustuvalla järjestelmällä.

Kesäkuussa 2017 St1 Lähienergia toimitti palvelukodille lämpölaitoksen, joka koostuu kustannustehokkaasta maalämpö- sekä aurinkosähköjärjestelmästä. Neljä Gebwell Taurus maalämpöpumppua takaavat myös asumismukavuuden.

”Projektin suunnitteluvaiheessa kartoitimme tilannetta ja tulimme siihen johtopäätökseen, että Gebwellillä on paras maalämpöpumpputarjonta. Kohteen lämmönjakohuone sijaitsee asuntojen alapuolella, joten meidän oli varmistettava, että neljä maalämpöpumppua hyrräävät todella hiljaisesti, häiritsemättä asukkaita. Gebwell Taurus oli ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto tähän projektiin”, St1 Lähienergia Oy:n myyntijohtaja Jussi Salo muistelee, miten Gebwell valikoitui teknologiatoimittajaksi. 

Lue lisää, mistä Palvelukoti Kotivallin lähienergiaratkaisu koostuu » 

Gebwellin maalämpöjärjestelmä hoitaa Linnovaaran talon lämmityksen.

Linnovaara valitsi maalämmön

Maalämpö oli Heikki Linnovaaran valinta omakotitalonsa lämmitysjärjestelmäksi jo rakennusvaiheessa. Qi maalämpöpumpun myötä lämmityskustannukset ovat olleet matalat ja järjestelmän arvioitu sähkönkulutus kohtuullisen pientä.
Lue lisää "Linnovaara valitsi maalämmön"

Hoivarakentamisen kohteissa luotetaan Gebwellin maalämpöön

Gebwellin maalämpö on havaittu hyväksi lämmitysvaihtoehdoksi monessa hoivakiinteistössä. Mediset Hoivarakentajat Oy on päiväkotien ja hoivakotien rakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka on valinnut Gebwellin maalämpöratkaisun jo viiteentoista hoivarakennuskohteeseensa.
Lue lisää "Hoivarakentamisen kohteissa luotetaan Gebwellin maalämpöön"