Palvelukoti Kotivalli hyödyntää hiljaista Taurus-maalämpöjärjestelmää

Sipoossa sijaitseva Palvelukoti Kotivalli lämmittää 4 500 m2 kokoisen kiinteistönsä maasta ja ilmasta saatavalla täysin uusiutuvalla energialla huomattavasti edullisemmin kuin vanhalla polttoaineeseen perustuvalla järjestelmällä.

Kesäkuussa 2017 St1 Lähienergia toimitti palvelukodille lämpölaitoksen, joka koostuu kustannustehokkaasta maalämpö- sekä aurinkosähköjärjestelmästä. Neljä Gebwell Taurus maalämpöpumppua takaavat myös asumismukavuuden.

”Projektin suunnitteluvaiheessa kartoitimme tilannetta ja tulimme siihen johtopäätökseen, että Gebwellillä on paras maalämpöpumpputarjonta. Kohteen lämmönjakohuone sijaitsee asuntojen alapuolella, joten meidän oli varmistettava, että neljä maalämpöpumppua hyrräävät todella hiljaisesti, häiritsemättä asukkaita. Gebwell Taurus oli ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto tähän projektiin”, St1 Lähienergia Oy:n myyntijohtaja Jussi Salo muistelee, miten Gebwell valikoitui teknologiatoimittajaksi. 

Lue lisää, mistä Palvelukoti Kotivallin lähienergiaratkaisu koostuu » 

Tero Karhula ja Gebwellin Qi-maalämpöpumppu

94 % käyttäjistä suosittelisi Gebwelliä muillekin

Gebwell haluaa pitää asiakkaansa tyytyväisinä ja siksi tutkimme jatkuvasti asiakkaidemme kokemuksia tuotteistamme ja palveluistamme. Tuoreen käyttäjäkyselyn mukaan meillä on todistetusti hyvin tyytyväisiä asiakkaita, jotka voisivat suositella maalämpöpumppujamme muillekin.
Lue lisää "94 % käyttäjistä suosittelisi Gebwelliä muillekin"

Sievin paloasemalla otetaan helteillä maakylmästä kaikki hyöty irti

Heinäkuussa 2018 valmistunut Sievin Paloasema sai Gebwellin kattavan maalämpöjärjestelmän käyttöönsä. Tänä kesänä kohteessa päästiin täysillä kokeilemaan maakylmän toimivuutta. Mittavan maalämpöjärjestelmän kahdella Gebwell Taurus -maalämpöpumpulla on oma SmartWeb -ohjausjärjestelmä, joka takaa huolettoman käytön ja energiatehokkaamman lämmityksen.
Lue lisää "Sievin paloasemalla otetaan helteillä maakylmästä kaikki hyöty irti"