Rakenna ja Sisusta messut Turussa

Olemme tulevana viikonloppuna mukana Rakenna ja Sisusta messuilla Turun Messukeskuksessa.

Esittelyssä osastollamme on Gebwell Aries IoT maalämpöpumppu, ensimmäinen kotimainen omakotiluokan invertterimaalämpöpumppu sekä Gebwell Smart älylaitesovellus, jonka kautta Arieksen toimintaa voi seurata ja ohjata. Osastolla lisäksi laajasta varaajamallistostamme esillä G-Energy SV puskurivaraaja.

Tule henkilökohtaisesti keskustelemaan asiantuntijamme kanssa juuri Sinun kotiisi soveltuvasta maalämpöratkaisusta osastolle A50.

Messut ovat avoinna:
Perjantaina 7.2 klo 10-18
Lauantaina 8.2 klo 10-18
Sunnuntaina 9.2 klo 10-17

Lämpimästi tervetuloa!

Messuilla on mukana Länsi-Suomen aluepäällikkö Marko Heinonen lämpöpumppumyynnistämme. Kuva tammikuun lopun Rakenna ja Remontoi messuilta Vantaalta.

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"