Ratkaisupäällikköä etsitään

Toimintamme laajentuessa, haemme

RATKAISUPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvasi on markkinoida, kouluttaa ja kehittää Gebwell tuote- ja palvelutarjonnan tuomia mahdollisuuksia Gebwell Oy:n asiakkaille ja sidosryhmille, mm. LVI-suunnittelutoimistoille.

Toimialueesi on Etelä- ja Lounais-Suomi, työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme tai muuten alueesi kannalta keskeisellä paikalla. Olet etsimämme henkilö, kun olet energinen, ulospäinsuuntautunut ja myynti- ja tuoteorientoitunut. Olet korkeakoulutettu esimerkiksi LVI- tai automaatioalalla tai omaat muuten vahvaa tehtävän vaatimaa teknistä osaamista. Tehtävässä tehdään yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa, joten sujuva englannin kielen taito on välttämättömyys, myös ruotsin kielen taito on eduksi.

Sovellut joukkoomme, kun olet hyvä tyyppi, joka tulee hyvin toimeen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Menestyt tehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, omaat itsenäisen ja tarkan työskentelyotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä suhtaudut intohimolla lämmitysteknisen alan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn korkealaatuisten tuotteiden parissa. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden puhtaita ja älykkäitä energiajärjestelmiä.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi alamme parasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petrus Monni 0400-897484

Lähetä vapaamuotoinen hakemus maaliskuun 14. päivään mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ’Ratkaisupäällikkö’. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Gebwell – lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen.

Olemme Suomessa markkinajohtaja kaukolämpö- ja alkusammutustuotteissa, meillä on lisäksi erittäin vahva markkina-asema lämpöpumpputuotteissa.

Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.

Gebwellille uusi toimitusjohtaja omista riveistä – Tuure Stenberg jättäytyy sivuun operatiivisista tehtävistä

Ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistuneen Gebwellin toimitusjohtaja vaihtuu. Kahdeksan vuotta yhtiötä johtanut Tuure Stenberg jättää yhtiön, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yrityksen varatoimitusjohtaja Janne Rahunen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.
Lue lisää "Gebwellille uusi toimitusjohtaja omista riveistä – Tuure Stenberg jättäytyy sivuun operatiivisista tehtävistä"