Tänään on Osta työtä Suomeen -päivä!

Tänään 4.12 on Suomalaisen työn liiton (STL) lanseeraama Osta työtä Suomeen -päivä. Päivän tarkoituksena on kiinnittää suomalaisten huomio kulutusvalintoihin ja yllyttää suosimaan kotimaista vaihtoehtoa.

STL:n mukaan Suomeen syntyisi 10 000 uutta työpaikka vuositasolla, jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa enemmän kuukaudessa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Suosithan sinäkin suomalaista ja ostat kotimaista, koska sillä on oikeasti merkitystä.

Gebwell – lämmöllä Leppävirralta

Ja tiesithän, että Gebwell Oy on suomalainen, 100 prosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhtiö. Kotimaisuudesta osoituksena meillä on Avainlippu.

Valmistamme kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen tarkoitetut:

Tuotteemme valmistetaan Leppävirralla sijaitsevilla neljällä tehtaallamme, joissa työllistämme yhteensä  150 alan rautaista ammattilaista.

Olemmekin paikkakuntamme suurin yksityinen työnantaja!

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"