Tänään on Osta työtä Suomeen -päivä!

Tänään 4.12 on Suomalaisen työn liiton (STL) lanseeraama Osta työtä Suomeen -päivä. Päivän tarkoituksena on kiinnittää suomalaisten huomio kulutusvalintoihin ja yllyttää suosimaan kotimaista vaihtoehtoa.

STL:n mukaan Suomeen syntyisi 10 000 uutta työpaikka vuositasolla, jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa enemmän kuukaudessa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Suosithan sinäkin suomalaista ja ostat kotimaista, koska sillä on oikeasti merkitystä.

Gebwell – lämmöllä Leppävirralta

Ja tiesithän, että Gebwell Oy on suomalainen, 100 prosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhtiö. Kotimaisuudesta osoituksena meillä on Avainlippu.

Valmistamme kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen tarkoitetut:

Tuotteemme valmistetaan Leppävirralla sijaitsevilla neljällä tehtaallamme, joissa työllistämme yhteensä  150 alan rautaista ammattilaista.

Olemmekin paikkakuntamme suurin yksityinen työnantaja!

Toimiiko maalämpöpumppuni oikein? – Useimmin kysytyt kysymykset maalämpölaitteiston häiriötilanteissa

Teknisten laitteiden viat yleensä ilmaantuvat varoittamatta – eikä maalämpölaitteisto tee tässäkään poikkeusta. Maalämpölaitteiston häiriöt ilmenevät monesti yllättävinä lämmönjakelun häiriöinä, mutta myös erilaisina laitteiden antamina hälytyksinä. Epäiletkö, että maalämpölaitteessasi on jotain vialla? Katso ensin nämä useimmin kysytyt kysymykset – vastaus voi löytyä alta! Tässä artikkelissa käydään läpi ohjeita, joita Gebwellin huolto antaa maalämpölaitteiston yleisimpiin vikatilanteisiin.   […]
Lue lisää "Toimiiko maalämpöpumppuni oikein? – Useimmin kysytyt kysymykset maalämpölaitteiston häiriötilanteissa"