Tekninen ostaja

Tämä paikka on täytetty, kiitos kaikille hakijoille!

 

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

TEKNISTÄ OSTAJAA

osaksi organisaation Saatavuus- tiimiä. Työssäsi tilaat komponentteja projektikohtaisten määrittelyjen perusteella ja käsittelet toiminnanohjausjärjestelmän hankintaehdotuksia. Olet päivittäin yhteydessä niin kotimaisten, kuin ulkomaistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. Lähetät ostotilaukset toimittajille ja hoidat tilausten seurannan. Ylläpidät tuotetietoja toiminnanohjausjärjestelmässä, käsittelet tuoterekla-maatiot toimittajille ja osallistut toimittajaneuvotteluihin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. teknillistä tai kaupallista AMK- tason koulutusta tai vastaavaa työtehtävissä hankittua kokemusta. Osaat käyttää yleisimpiä MS Officen ohjelmia, ja sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja tunnet LVI- alan termistöä ja komponentteja. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämättömyys työtehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja ja tarkemmat vaatimukset tehtävästä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 30.4.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tekninen Ostaja” rekrytointi@gebwell.fi
Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen.

Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia, saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.