Etsimme työntekijöitä Leppävirralle

Toimintamme laajentuessa haemme Leppävirralla sijaitseville tehtaillemme

Tuotantotyöntekijöitä

Etsimme hitsaustaitoisia tuotantotyöntekijöitä tuotteidemme valmistukseen ja kokoonpanoon. Työtehtävät sisältävät hitsaamista MIG/MAG ja TIG menetelmillä mustia ja kirkkaita putkia, joten suoritetut hitsausluokat ovat plussaa, mutta eivät välttämättömät. Edellytämme kuitenkin valmiutta niiden suorittamiseen. Kovajuotostaito ja LVI- kuvien lukutaito katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta joko työkokemusta, tai harrastuneisuutta metalli- ja asennuspuolelta, sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen sekä sitoudut työhösi ja pystyt tarvittaessa myös joustamaan, olet hakemamme henkilö. Me tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien tiimissä korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa, nykyaikaisilla laitteilla moderneissa työskentelytiloissamme.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Hannu Koponen 0400 897 149, hannu.koponen@gebwell.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Tuotantotyöntekijä” tai täytä lomake kotisivuillamme osoitteessa gebwell.fi/rekrytointi. Täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.


Gebwell Oy on leppävirtalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, energiavaraajia ja käyttövedenlämmittimiä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Pivaset alkusammutustuotteet. Olemme Leppävirran kunnan suurin yksityinen työnantaja. Työllistämme Suomessa tällä hetkellä noin 150 alan ammattilaista.