Etsimme työntekijöitä Leppävirralle

Toimintamme laajentuessa haemme Leppävirralla sijaitseville tehtaillemme

Tuotantotyöntekijöitä

Etsimme hitsaustaitoisia tuotantotyöntekijöitä tuotteidemme valmistukseen ja kokoonpanoon. Työtehtävät sisältävät hitsaamista MIG/MAG ja TIG menetelmillä mustia ja kirkkaita putkia, joten suoritetut hitsausluokat ovat plussaa, mutta eivät välttämättömät. Edellytämme kuitenkin valmiutta niiden suorittamiseen. Kovajuotostaito ja LVI- kuvien lukutaito katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta joko työkokemusta, tai harrastuneisuutta metalli- ja asennuspuolelta, sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen sekä sitoudut työhösi ja pystyt tarvittaessa myös joustamaan, olet hakemamme henkilö. Me tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien tiimissä korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa, nykyaikaisilla laitteilla moderneissa työskentelytiloissamme.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Hannu Koponen 0400 897 149, hannu.koponen@gebwell.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Tuotantotyöntekijä” tai täytä lomake kotisivuillamme osoitteessa gebwell.fi/rekrytointi. Täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Varastotyöntekijöitä

Etsimme varastotyöntekijöitä hoitamaan sekä yrityksen sisäistä että ulkoista tavaraliikennettä. Työtehtävät sisältävät mm. saapuvan tavaran vastaanottamista, purkamista ja hyllytystä, sekä lähtevien tuotteiden pakkaamista ja varaston toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Edellytämme B-ajokorttia ja trukinajotaitoa. Kokemus varastotyöstä, toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä ja LVI- tuotteiden tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta myös valmiutta 2- vuorotyöhön.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen sekä sitoudut työhösi ja pystyt tarvittaessa myös joustamaan, olet hakemamme henkilö. Me tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien tiimissä korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa, nykyaikaisilla laitteilla moderneissa työskentelytiloissamme.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297, mikko.ahlfors@gebwell.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Varastotyöntekijä” tai täytä lomake kotisivuillamme osoitteessa gebwell.fi/rekrytointi. Täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.


Gebwell Oy on leppävirtalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, energiavaraajia ja käyttövedenlämmittimiä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Pivaset alkusammutustuotteet. Olemme Leppävirran kunnan suurin yksityinen työnantaja. Työllistämme Suomessa tällä hetkellä noin 150 alan ammattilaista.

”Maalämpöpumpun asennus sujui kuin tanssi”

Raija Mela hankki tiensä päähän tulleen öljylämmitysjärjestelmän korvaajaksi Gebwellin maalämpöpumpun. Hän kertoo asennuksen sujuneen erittäin hyvin ja olevansa erittäin tyytyväinen maalämpöpumpun hankintaan.
Lue lisää "”Maalämpöpumpun asennus sujui kuin tanssi”"

Veijalaiset valitsivat uuteen taloonsa maalämmön

Hanna Veijalainen valitsi talopakettinsa kylkeen Gebwellin hiljaisen maalämpöpumpun. Elo maalämpöjärjestelmän kanssa on täyttänyt kaikki odotukset ja Veijalaisen perhe on syystäkin tyytyväinen. Maalämpö on lämmitystapana osoittautunut vaivattomaksi käyttää ja käyttökustannuksiltaan edulliseksi.
Lue lisää "Veijalaiset valitsivat uuteen taloonsa maalämmön"