Meillä on työpaikkoja avoinna

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla. Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen. Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia, saatavilla olevia teknologioita.  Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.

Tämä haku on suljettu, katso avoimet työpaikkamme täältä

Haemme tehtaillemme Leppävirralle työtekijöitä erilaisiin tuotantotehtäviin:

Hitsaustaitoinen tuotantotyöntekijä putkisto- ja ohutlevyhitsaustöihin

Hitsaustaitoinen tuotantotyöntekijä energiavaraajien kokoonpanotyöhön

Sähkötyötaitoinen tuotantotyöntekijä

Varastotyöntekijä, avoinna kaksi työpaikkaa

Tuotantotyöntekijä määräaikaiseen työsuhteeseen sesongin ajaksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa. Tehtävien kuvaukset ja vaatimukset kerrottu alempana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tarmo Paldanius, tavoitat hänet numerosta +358 50 303 7730. Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

TE-Live

TE-live tiistaina 8.kesäkuuta klo 11. Tule linjoille kuulemaan lisää meillä avoinna olevista työpaikoista. Voit myös esittää kysymyksiä chatin kautta.

TE-Liveä voit seurata:
TE-Liven kotisivuilla: https://te-live.fi/

HITSAUSTAITOINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ putkisto- ja ohutlevyhitsaustöihin

Tehtävä edellyttää MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden putkien hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava. Aiempi kokemus pyörittäjän käytöstä sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä helpottaa LVI- kuvien lukutaito. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.6.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Hitsaaja, putkisto- ja ohutlevy” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

HITSAUSTAITOINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ energiavaraajien kokoonpanotyöhön

Tehtävä edellyttää MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden terästen hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Työtehtävä sisältää käsin hitsausta, hitsausrobotin operaattoritehtäviä, sekä varaajien vaippojen mankelointia. Hitsausrobotin käyttö ei vaadi ohjelmointiosaamista. Sekä hitsausrobotin että mankelin käyttö koulutetaan työnantaja toimesta.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava sekä piirustusten lukutaito. Myös muu kokemus hitsaustyöstä, sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.6.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Hitsaaja, energiavaraajat” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

SÄHKÖTYÖTAITOINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat sähköohjauskeskusten valmistus ja asennus, maalämpöpumppujen testaaminen ja käyttöönottotoimenpiteet tehdastiloissa.

Tehtävä edellyttää sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa. Aiempi kokemus alan töistä katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta, sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.6.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tuotantotyöntekijä, sähkötyö” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät tehtaiden sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, hyllytystä, keräilyä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Logistiikan perustutkinto tai aiempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi. Koulutamme valitun henkilön tehtäviin.

Edellytämme tehtävään valittavalta B-korttia, trukin ja pinoamisvaunun ajotaitoja sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta, sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.6.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Varastotyöntekijä” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen sesonkimme ajaksi

Työ sisältää kaukolämmönjakokeskuksien kokoonpanon esivalmistelutöitä, mm. putkisto-osien kasaamista.

Talotekniikan perustutkinto, tai aiempi kokemus tuotannollisista töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutamme valitun henkilön tehtäviin.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja käsillä tekemisen taito on tehtävässä välttämättömyys.

Edellytämme tehtävään valittavalta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 6.6.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Sesonkityöntekijä” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi