Uusi yhteistyökumppani Ruotsissa

Gebwell Sverige AB, Gebwell Groupin tytäryhtiö Ruotsissa, ja Sinfra, ruotsalainen yhteishankintayksikkö, ovat allekirjoittaneet raamisopimuksen koskien kaukolämmitys- ja kaukojäähdytyskeskuksia sekä niihin liittyviä tuotteita, laitteita ja palveluita 1.3.2018.

Gebwell Sverige odottaa menestyksekästä yhteistyötä Sinfran kanssa.

Sinfra
Sinfra on kansallinen yhteishankintayksikkö, jonka pääsääntöinen tehtävä on luoda kestäviä hankintoja kaikille jäsenilleen. Sinfra edustaa jäseniään Ruotsissa, jotka harjoittavat kaukolämpö-, vesi- ja- sähköalan toimintaa. Sinfran sopimusten liikevaihto on vuosittain noin 500 M Kruunua. Lue lisää Sinfran sivuilta

Gebwell
Gebwell Group on erikoistunut ympäristöystävälliseen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Gebwell Group suunnittelee ja valmistaa kaukolämmitys- ja jäähdytyskeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia sekä Pivaset® alkusammutustuotteita.

Gebwell Sverige AB
Gebwell Sverige AB on Gebwell Groupin tytäryhtiö Ruotsissa. Gebwell Sverige AB myy Gebwell lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä ja Pivaset® alkusammutustuotteita Ruotsissa.

Lämmönjakokeskuksen uusiminen talvella

Lämmönjakokeskuksen käyttöikä on noin 20-25 vuotta, jonka jälkeen se on vaihdettava suunnitelmallisesti. Lämmönjakokeskuksen vaihtaminen voi olla ajankohtaista myös aikaisemmin, jos lyhyen aikavälin huolto- ja korjauskulut ovat liian suuria verrattuna lämmönjakokeskuksen uusimiseen. Mikäli lämmönjakokeskuksen vaihtaminen osuu talviaikaan – se onnistuu ongelmitta, kun se suunnitellaan hyvin ennakkoon.
Lue lisää "Lämmönjakokeskuksen uusiminen talvella"