Varmista maalämpöprojektisi onnistuminen

Maalämpö on ympäristöystävällinen ja huoleton lämmitysjärjestelmä, jonka avulla voit pienentää lämmityskulujasi, suojautua energiahintojen vaihtelulta ja nostaa kiinteistösi arvoa. Se, kuinka paljon säästät, riippuu kuitenkin hyvin paljon siitä, kuinka hyvin maalämpöratkaisun suunnittelu ja toteutus hoidetaan.

Maalämpöpumppu tuottaa jokaista kulutettua sähkökilowattia kohden noin kolme kilowattia lämpöenergiaa. Voit säästää lämmityskuluissa jopa 75 prosenttia. Maalämpöjärjestelmä on kuitenkin arvokas kertainvestointi, ja sen suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä. Omat tarpeet kannattaa kartoittaa tarkkaan sekä nykyhetken että tulevaisuuden osalta, jotta maalämpöratkaisu vastaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kirjoitimme maalämpöön siirtymistä suunnitteleville oppaan, jossa kerrotaan tärkeimmistä maalämpöprojektissa huomioon otettavista asioista. Tutustu oppaaseen, niin saat käyttöösi energiatehokkaan ja toimintavarman lämmitysjärjestelmän sujuvasti ilman yllätyksiä.

”Maalämpöpumpun asennus sujui kuin tanssi”

Raija Mela hankki tiensä päähän tulleen öljylämmitysjärjestelmän korvaajaksi Gebwellin maalämpöpumpun. Hän kertoo asennuksen sujuneen erittäin hyvin ja olevansa erittäin tyytyväinen maalämpöpumpun hankintaan.
Lue lisää "”Maalämpöpumpun asennus sujui kuin tanssi”"

Energiatehokas maalämpö suurten kiinteistöjen lämmityksessä

Maalämmön suosio kasvaa yhä enenevässä määrin taloyhtiöiden, julkisten rakennuksien ja muiden suurten kiinteistöjen lämmitysmuotona sen helppouden ja taloudellisuuden vuoksi. Kiinteistön maalämpöjärjestelmän hankinta tarvitsee onnistuakseen huolelliset mitoitukset, hyvän suunnittelun ja erinomaisen toteutuksen käyttöönottoineen.
Lue lisää "Energiatehokas maalämpö suurten kiinteistöjen lämmityksessä"