Varmista maalämpöprojektisi onnistuminen

Maalämpö on ympäristöystävällinen ja huoleton lämmitysjärjestelmä, jonka avulla voit pienentää lämmityskulujasi, suojautua energiahintojen vaihtelulta ja nostaa kiinteistösi arvoa. Se, kuinka paljon säästät, riippuu kuitenkin hyvin paljon siitä, kuinka hyvin maalämpöratkaisun suunnittelu ja toteutus hoidetaan.

Maalämpöpumppu tuottaa jokaista kulutettua sähkökilowattia kohden noin kolme kilowattia lämpöenergiaa. Voit säästää lämmityskuluissa jopa 75 prosenttia. Maalämpöjärjestelmä on kuitenkin arvokas kertainvestointi, ja sen suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä. Omat tarpeet kannattaa kartoittaa tarkkaan sekä nykyhetken että tulevaisuuden osalta, jotta maalämpöratkaisu vastaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kirjoitimme maalämpöön siirtymistä suunnitteleville oppaan, jossa kerrotaan tärkeimmistä maalämpöprojektissa huomioon otettavista asioista. Tutustu oppaaseen, niin saat käyttöösi energiatehokkaan ja toimintavarman lämmitysjärjestelmän sujuvasti ilman yllätyksiä.

Energiatehokas maaviileä lisää asumismukavuutta kesäkaudella

Maalämmityksen valinneissa talouksissa ei tarvitse tänäkään kesänä kärvistellä helteen kuumentamassa sisäilmassa, koska maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää sisäilman viilentämiseen. Omakotitalon ja suuremmankin kiinteistön maaviilennys on ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä tapa parantaa asumismukavuutta hiostavilla helteillä. Viileys nousee maalämpökaivosta Maaviilennys on toimintaperiaatteeltaan varsin yksinkertainen prosessi. Maalämpökaivon lämmönkeruuputkistossa oleva neste kiertää kiertovesipumpun avulla viilennyskonvektoriin. Keruupiirin viilennyslinjasta saatava maaliuos luovuttaa viileyttä […]
Lue lisää "Energiatehokas maaviileä lisää asumismukavuutta kesäkaudella"