Varmista maalämpöprojektisi onnistuminen

Maalämpö on ympäristöystävällinen ja huoleton lämmitysjärjestelmä, jonka avulla voit pienentää lämmityskulujasi, suojautua energiahintojen vaihtelulta ja nostaa kiinteistösi arvoa. Se, kuinka paljon säästät, riippuu kuitenkin hyvin paljon siitä, kuinka hyvin maalämpöratkaisun suunnittelu ja toteutus hoidetaan.

Maalämpöpumppu tuottaa jokaista kulutettua sähkökilowattia kohden noin kolme kilowattia lämpöenergiaa. Voit säästää lämmityskuluissa jopa 75 prosenttia. Maalämpöjärjestelmä on kuitenkin arvokas kertainvestointi, ja sen suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä. Omat tarpeet kannattaa kartoittaa tarkkaan sekä nykyhetken että tulevaisuuden osalta, jotta maalämpöratkaisu vastaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kirjoitimme maalämpöön siirtymistä suunnitteleville oppaan, jossa kerrotaan tärkeimmistä maalämpöprojektissa huomioon otettavista asioista. Tutustu oppaaseen, niin saat käyttöösi energiatehokkaan ja toimintavarman lämmitysjärjestelmän sujuvasti ilman yllätyksiä.

Gebwell Aries – maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu

Olemme lanseeranneet täysin uudenlaisen, esineiden internetiä hyödyntävän maalämpöpumpun, jota etäohjataan mobiilisovelluksella. Aries-maalämpöpumppu on aina langattomasti yhteydessä Gebwell Smart-pilvivalvomoon, joka seuraa laitteen toimintaa.
Lue lisää "Gebwell Aries – maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu"