Gebwell Combi

Poistoilman lämmöntalteenotto leikkaa kerrostalon lämmityskulut jopa puoleen.

Gebwell Combi on täydellinen kokonaisuus poistoilman lämmöntalteenottoon. Sillä saadaan hyödynnettyä kiinteistön kertaalleen maksettu poistoilman lämmön energia uudelleen kiinteistön ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen.

Gebwell Combi koostuu lämmöntalteenottolaitteesta, lämpöpumpusta, kaukolämmönjakokeskuksesta, puskurivaraajasta sekä etähallinnan mahdollistavasta automaatiosta. Lisäksi järjestelmään on mahdollisuus liittää käyttövedenlämmittimiä, joilla talteen otettua lämpöä saadaan hyödynnettyä myös käyttöveden valmistukseen.

Ainutlaatuisen Gebwell Combi kokonaisuudesta tekee, että kaikki Combin lämmityslaitteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Gebwell Oy:n Leppävirran tehtailla. Täten voimme olla varmoja, että kaikki laitteet toimivat yhdessä halutulla tavalla.

Gebwell Combin lämpöpumppu, käyttövedenlämmittimet, puskurivaraaja ja hybridikeskus ovat kaikki Gebwell Oy:n suunnittelemia, valmistamia ja testaamia.

Miksi poistoilman lämmöntalteenottoon kannattaa sijoittaa?

Huoneilman koneellinen poisto aiheuttaa kerrostaloissa huomattavaa lämpöhäviötä – jopa 40 % jo maksetusta lämpöenergiasta poistuu poistoilmapuhaltimen kautta ulkoilmaan. Lämmöntalteenottojärjestelmällä poistoilman lämpö voidaan ottaa talteen ja käyttää uudestaan kiinteistön lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden valmistukseen.

Poistoilman lämmöntalteenotto

  • leikkaa kiinteistön lämmityskulut jopa puoleen
  • säästää energiaa
  • vähentää hukkalämpöä
  • nostaa taloyhtiön arvoa
  • tuo investoinnille yli 10% tuoton suuressa osassa kiinteistöjä

Kysy lisää myyjiltämme

Heinonen Marko
Marko Heinonen

Länsi- ja Lounais-Suomi
Puh 040 1970 001

Heikki Immonen

Etelä- ja Kaakkois-Suomi
Puh. 0400 897 287

Ville Kangasluoma

Lounais- ja Länsi-Suomi
Puh 0400 897 167

Hanna Kellokumpu

Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi
Puh 0400 897 139

Jarno Suhonen

Etelä- ja Kaakkois-Suomi
Puh 0400 897 301

Juha Liukkonen

Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi
Puh 0400 897 302