Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellus

Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellus

Gebwell Smart® on Gebwell Aries -maalämpöpumpun toiminnan seurantaan ja ohjaamiseen tarkoitettu käyttöliittymäsovellus. Gebwell Aries -maalämpöpumpun käyttöliittymä on aina käyttäjän mukana, hänen puhelimessaan.

Käyttöliittymän toteutuksessa on hyödynnetty Gebwell Smart -ympäristöä. Lue lisää »

Gebwell Smart -mobiilikäyttöliittymällä omakotiasuja ohjaa Aries-maalämpöpumppua kotona lämpöpumpun automaattisesti luoman lähiverkon kautta. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteiseen – älypuhelimeen ja tablettiin. Gebwell Smart -sovelluksen havainnolliset käyttöliittymänäkymät tekevät maalämpöpumpun käytöstä vaivatonta ja mukavaa.

Gebwell Smartilla voi helposti säätää kodin lämpötilaa tai lisätä lämpimän käyttöveden valmistusta esimerkiksi saunaillan lähestyessä. Sovelluksen avulla voi kytkeä ”poissa kotoa” -toiminnon päälle reissuun lähtiessä ja, jos se unohtui lähdön kiireessä, sen voi tehdä sovelluslaajennuksella 3G/4G-verkossa vaikka taksista matkalla lentokentälle. Ennen kotiin paluuta voi kodin lämpötilan nostaa Gebwell Smartilla takaisin halutulle tasolle, vaikka kotimatkalla.

  • Gebwell Aries -maalämpöpumppu luo automaattisesti WLAN/Wifi -verkon, jonka kautta Ariesta ohjataan älylaitteella Gebwell Smart -sovelluksen avulla.
  • Helppokäyttöisessä Gebwell Smart -käyttöliittymässä on havainnolliset käyttäjänäkymät.
  • Maalämpöpumppua voi säätää ja ohjata omalta kotisohvalta tai sovelluslaajennuksen lunastamalla vaikka matkoilta 3G/4G-verkon kautta.
  • Mahdollisista maalämpöpumpun toiminnan erikoistilanteista tulee viesti sovellukseen.
  • Lämpötilan seuranta voi auttaa ohjaamaan omaa energiankulutusta ja säästämään lämmityskuluissa.
  • Pilvipalvelu mahdollistaa Gebwell Smartin jatkuvan tuotekehityksen ja älyohjauksen.

 

Gebwell Smart on ladattavissa seuraavista sovelluskaupoista:

 

 

Testaa! Hyödynnä Gebwell Smartin demomahdollisuus – Lataa Gebwell Smart -sovellus maksutta älylaitteeseesi Google Play -kaupasta tai AppStoresta. Voit testata sovelluksen toimintoja klikkaamalla aloitusnäytön Kokeile-valintaa.