Puhdasta lämpöä

Carbon exit – puhdasta lähienergiaa

Carbon Exit – puhdasta lähienergiaa julkisen sektorin kiinteistöille.

Lähes kolmannes Suomen kasvihuonepäästöistä syntyy kiinteistöjen lämmittämisestä. Kuntien päästövähennykset kiristyvät jatkuvasti. Samaan aikaan energian hinta nousee kilpaa päästötavoitteiden kanssa.

Gebwell on yhdessä muiden kotimaisten puhtaan lähienergian toimittajien kanssa yhdistänyt voimansa kasvihuonepäästöjä vastaan. Carbon Exit -kumppanuusverkosto on kehittänyt kokonaisvaltaisen lähienergiaratkaisun, joka vastaa kuntien haasteisiin ja vie kohti energiatehokkaampaa ja päästöttömämpää Suomea. Carbon Exit -verkostoon kuuluvat Gebwellin lisäksi myös Tom Allen Senera, St1 sekä Rototec.

Tuottoisa ja edullinen lähienergia

Carbon Exit tarjoaa kunnille ratkaisun, jossa päästöttömään lämmitys- ja viilennysenergiaan siirrytään ilman alkuinvestointia ja ylläpitohuolia. Carbon Exit hyödyntää älykkäitä lähienergiaratkaisuja – samalta tontilta saatavaa ilmaisenergiaa maasta, poistoilmasta ja auringosta.

Päästötavoitteiden lisäksi myös kunnan säästötavoitteet saavutetaan helposti elinkaarimallin lähienergiaratkaisulla.

Carbon Exit -kumppanuusverkosto suunnittelee, investoi, rakentaa, ylläpitää ja huoltaa lähienergialaitokset. Asiakas maksaa energiasta vain kiinteän hinnan. Tämä riskitön elinkaarimalli tuottaa asiakkaillemme välittömästi positiivista kassavirtaa.

Lue lisää Carbon Exitin sivuilta