Haemme tuotantotyöntekijöitä ja varastotyöntekijöitä

Toimintamme laajentuessa haemme Leppävirralla sijaitseville tehtaillemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

tuotteidemme valmistukseen. Edellytämme hitsaustaitoa. Meillä hitsataan MIG/MAG ja TIG menetelmillä mustia ja kirkkaita putkia. Kovajuotostaito ja LVI-kuvien lukutaito katsotaan eduksi.

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Edellytämme B -ajokorttia ja trukinajotaitoa. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä, LVI-tuotteiden tuntemus ja ATK-osaaminen katsotaan eduksi.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ahkera, oma-aloitteinen ja joustava sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta työskennellä huippuosaajien tiimissä korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa. Käytössäsi on nykyaikaiset laitteet ja modernit työskentelytilat.

Lisätietoja varastotyöntekijän tehtävistä antaa Mikko Ahlfors 0400 897 297, mikko.ahlfors@gebwell.fi ja tuotantotyöntekijän tehtävästä Hannu Koponen 0400 897 149, hannu.koponen@gebwell.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Tuotantotyöntekijä” tai ”Varastotyöntekijä” tai täytä lomake kotisivuillamme osoitteessa www.gebwell.fi/rekrytointi. Täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.


Gebwell Oy on leppävirtalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, energiavaraajia ja käyttövedenlämmittimiä. Lisäksi valikoimaamme kuuluu Pivaset alkusammutustuotteet. Olemme Leppävirran kunnan suurin yksityinen työnantaja,m työllistämme tällä hetkellä noin 150 alan ammattilaista.